- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
szupermacs #18024 üzenetére
Szigorúan személyes tapasztalat: nem jellemző. Nem hátrány ha van, de kb senkit nem érdekel, és a fizetést sem befolyásolja. Tőlem még soha senki nem kérte, illetve én sem kértem, ha én ültem az asztal másik oldalán. Egyetlen dolog számít: a szakmai tapasztalat. Arra azért érdemes számolni, hogy bár nagy a kereslet a Java programozókra, pályakezdőként nehéz elhelyezkedni. Ha már van egy valamekkora tudásod, érdemes keresni gyakornoki pozikat, vagy programokat. Nyilván akkor nem az a szempont hogy rádszakadjon az aranyvonat, hanem, hogy legyen releváns tapasztalatod vállalati környezetben ne csak otthon "hobbiprogramozásban". Erre rá kell szánni az időt. Ha így sikerül lenyomni egy évet, akkor már eséllyel lehet menni junior pozíciókra.
-
pckownz
őstag
válasz
szupermacs #18018 üzenetére
Szvsz Python-t ajanlanek kezdesnek. Bar azert 1-2 evet nyugodtan raaldozhatsz a tanulasra, hogy meg is elj belole.
Ha belejossz a Python-ba, akkor ugy is latni fogod merre szeretnel tovabb mozdulni. Ha mindenkepp sok penzt akarsz, es ugy erzed jol fog menni a dolog, akkor java
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest