- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#65675776 #11095 üzenetére
daa-raa, már ne haragudj, de azért az előzményeket jobban elolvashattad volna: nem hiszem, hogy csak nekem kéne csiszolni a stílusomon. Emlékszel, hogy legutóbb is ki miatt szóltatok rám? Gondolom már sejted: akkor is Athlon64+ rohant hozzátok nyöszörögni segítségért, mert képtelen - férfiként viselkedve - elviselni, hogy valaki vitába száll vele. (Látom, már mást is bemártott, aki szintén szeret vitázni, és szerintem tök jól lehet vele polemizálni személyeskedés nélkül is. Athlonnak úgy tűnik, akkor sem sikerült kibírnia, hogy valaki más véleményen van.)
Azt írja, zavarja a "tudálékosság" szakmai topicban? daa-raa, kérlek, egyszer fuss át a hozzászólásain, csak a kedvemért. Ha nem áll fel a hátadon a szőr a stílusától, akkor biztosan türelmes ember vagy.
Azt észrevetted, hogy ő minden vitát elvisz a személyeskedés irányába, és nem lehet vele ténylegesen szakmai alapon vitatkozni? Őt miért nem részesítetted "megrovásban"? Bocs, de zavar ez a teljesen egyoldalú moderálás: ha én mentem volna hozzátok sírni, akkor most Athlon64+ kapott volna dádát? Valószínűleg igen. Köszönöm a megértést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest