Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
rgeorge
üzenetére
Kód nélkül nehéz okosat mondani. Most érted, egy ilyen xml gyártás és elküldés nagyjából ugyanúgy néz ki php-ban, mint más nyelvekben, és a megoldási lehetőségek is nagyon hasonlóak. Szerintem a legalószínűbb, hogy a php-s fejlesztők balf*szok, ez ellen meg nem fogsz tudni sokat tenni. Vagy ráveszed őket, hogy csinálják meg, vagy nekiülsz te megcsinálni helyettük.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
rgeorge
üzenetére
PHP és C# SOAP-os kapcsolatával nekem is meggyűlt a bajom annak idején, persze PHP-oldalról voltak elsősorban gondok, ahol a WSDL-generálás közel sem triviális (miközben C#-ban egy WSDL legenerálása mondjuk pár kattintás Visual Studióban), én akkor a NuSOAP-ot használtam, itt leírtam:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Konkrétan mondjuk a namespace-es problémához nem kapcsolódik, de hátha ötletadónak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)