- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #9594 üzenetére
Igazad lehet, pár kísérleten kívül nem használtam IIS-t, meg egyáltalán fcgi-t. Amennyire tudom, azok sem, akik az enyémhez hasonlóan azt tapasztalták, hogy egy virtualizált linuxon sokkal jobb a teljesítmény (20sec helyett 800msec egy komplex oldal).
Pár éve teljesen átálltam linuxra, nincs is windowsom, elfogult vagyok ilyen irányban. Ha tényleg ennyire ráfeküdtek, ki fogom próbálni, mit sikerült.
Kis- és nagybetűknél erre nem gondoltam, itt nem is lehet hiba (generálsz nevet, pont azt mented adatbázisba és használod a file mentésekor) ,- az include-nak átadott útvonalak jártak a fejemben. Kezdő hiba, de borzasztóan rosszul tud jönni az első deploy alkalmával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest