- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
az erep, amit linkeltem elvileg jó kell hogy legyen, pl most is be vagyok jelentkezve... tény hogy néha "maintenence" meg egyebek miatt le van halva, de a link jó volt, ellenőriztem is, nem tudom, mi baja lehetett...
tanáromat megkérdeztem, c++-szal kapcsolatban tud majd anyagot adni, valami egyetemi előadást vettek fel, meg egészítettek ki, még nem láttam de így hallás alapján jónak tűnik, akkor abból már el lehet indulni, a php meg ezek szerint felejtős!
Java/flash pedig lesz a másik sulimban (flash már van is), meglátjuk azzal mire fogok menni...
-
Bencom ™
őstag
Hát elnézve a játékot, amit linkeltél, ez is realtime, MMORPG, és ennél azért én egy jóóóóval egyszerűbb dolgot szeretnék alkotni, nem pedig még ennél is bonyolultabbat, és ha itt megoldották, hogy fusson minden szépen, akkor valahogy csak le lehet programozni, ennek a mikéntjét szeretném kideríteni/megtanulni
Realtime, vagy nem realtime: ami egyszerűbben megoldható, vagy kézenfekvőbb... az, hogy most realtime kattingatnak és telik az idő, vagy egyperces/félórás körökre osztom a csatát (mert ez ugye a húzós rész az egészben) az már a játék szempontjából részletkérdés (bár a leprogramozás és működés szempontjából gondolom egyáltalán nem mindegy...)
Én sem tudom, hogy mi hogy működik, ezért kérdezem, mik a lehetőségek
fordfairlane: nem hallottam még ezekről, szóval örülnék ha bővebben kifejtenéd!
Ha lenne szakértő ismerősöm, akkor nem itt kérdezősködnék, aki meg ködösen hallott a témáról, az a php-t javasolta és óva intett a jávától, nagyjából most ennyit tudok. Aki "beavatottabb" a témába, és kérdeztem, azok tanárok, akik tanítják ezt is, de nem túl behatóan, illetve nem ez a szakterületük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest