- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #7554 üzenetére
Köszi, de ez nekem hottentotta. Reménykedtem, hogy van ennél egyszerűbb vagy legalábbis "kész" script, ahol csak át kell írni/ki kell tölteni az engem érdekelt dolgokat.
Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.Tudsz mutatni oldalt, ahol ezt a megoldást használják? Csak hogy legyen egy kiinduló pontom? Mert magamtól 99%, hogy nem tudok működő scriptet csinálni.
Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest