- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7019 üzenetére
ott is sokat írták a PHP fekete könyv c. könyvet , de voltak akik "szidták" mert elavult , php4.
Van belőle PHP5-ös kiadás is.php4 vs php5 ?
Egyértelműen PHP5, a 4-es felejtős, minden szempontból.Egyébként , én láttam már képzést amit úgy hirdetnek, hogy webprogramozó, ott gondolom elejétől végéig átrágnak mindent.
Vagy nem. Ilyen webfejlesztő okj képzések kb. annyit érnek, mint a papír, amire az oklevelet nyomtatják.Visszatérve a könyvekre, nekem itthon van pdf formátumban ilyen 24 óra alatt tanuljunk meg "php-ül" könyv, gondoltam azzal kezdem, de ha tré akkor hanyagolom.
Igazából abból is lehet tanulni, meg minden, a baj vele, hogy felületes tudást ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest