- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Tele von Zsinór #5822 üzenetére
1. Akkor melyik topicba írjak ilyen kérdéseket?
Nekem a style meg minden egyéb (köztük a tartalom is: linkek, szöveg, dátum...stb.) az index.php-ban van. Nem tudom, hogy szokták ezt csinálni, nekem így van és eddig még működik.
2. Nekem nincs semmi féle szerver, meg kliens oldal. Nincs ilyen bejelentkező funkció sem, hogy adminként tudjam módosítni a tartalmat. Ezekhez még nem értek. Frissíteni egyelőre úgy szoktam a tartalmat, hogy mindig letöltöm az index.php-t, szerkesztem és vissza töltöm ftp-n.
Van egy dátum script az index.php-ban, és azt szeretném, hogy a banneron! legyen rajta. Mert jelenleg a banner mögött van, és csak akkor látom, ha teszek <BR>-rel sortöréseket (ilyenkor a banner alá kerül)
3. Köszi majd kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest