Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Már PHP 5.3.0-tól is deprecated, a történelmi előzmény érthető is, meg nem is, de ez nem változtat az eredeti kérdésen.
Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem? 
Szerk.: látom miközben írtam a hsz.-t, szerkesztetted a sajátodat.

"a stripslashes-t kell feltételes módban és tömbre rekurzívan meghívni"
Hogy érted, hogy "feltételes módban"? Mit kellene vizsgálni?Amúgy lehet, hogy késő van, de most az sem esik le, hogy tömbre miért rekurzívan? Pl. sima foreach-csel bejárom. Vagy lehet, hogy félreértelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa Rally
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem?