- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odiepapa
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #3612 üzenetére
En is ezt a beszelgetest kerestem, de nem lapoztam vissza eleget. Itt emlitettem, hogy kicsit tesztelem a rendszered biztonsagat
Szoval ugy nez ki megvilagosodtam en is. Akkor nem parazok a feltores miatt, mert ha valaki megszerzi az adatbazist, akkor az mar regen rossz, hiszen minden adatot ott tarolunk. Viszont egy double hashelest bevetek en is. A jelszoemlekeztetohoz meg kicsit maskeppen/ masmezoben tarolom a dolgokat, hogy vissza tudjam fejteni, de ne legyen annyira egyertelmu masnak
Legalabb mukodni fog a jelszoemlekezteto is.
Ujabb biztonsagi kerdes: formbol gondolom keyloggerrel lehet a legegyszerubben kiszedni adatokat (fuu, lehet hogy tulparazom?
)
cucka megemlitett viszont egy erdekes dolgot, ami felkeltette az erdeklodesemet:
De mondjuk ez biztonsági szempontból kicsit kevés ellenőrzésnek, nem? De más gépről hogyhogy működhet ugyanaz a Session ID?
Szerintem fogj egy komolyabb könyvet és olvasd el, hogy hogyan működik a php session kezelése.
Úgy működhet ugyanaz a session_id, hogy senki sem ellenőrzi, hogy a kliens gépnének nem-e változott az ip címe vagy a user_agent-je. Ha biztonságos rendszert szeretnél, akkor ezt a kettőt ellenőrizni kell.Cucka, megtenned, hogy gyorsan felvazolod ennek a megoldasat?
Halas koszonet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest