Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Hotmailnél amikor teszteltem 25ös porttal szintén nem ment.
Nem tudom, hogyan tesztelsz, de ha otthoni gépről, akkor sanszos, hogy a szolgáltatód nem engedi ki a 25-ös portra irányuló packeteket. Ez főleg a mailbotok ellen van.
Egyébként valamelyik héten, nem is olyan rég, felraktam egy XAMPP csomagot az itthoni gépemre, és teszteltem néhány dolgot. A kódban szerepelt a mail() függvény is, és lefutott, hibát, notice-t vagy warningot sem írt ki, de persze nem küldte el az emailt. Aztán valamelyik napra rá véletlenül, ahogy nézegettem a XAMPP könyvtárszerkezetét, hogy hova mit hova pakol, véletlenül megtaláltam ezeket az emaileket egy könyvtárban, textfájlok formájában. Ne kérdezd, hogy melyik verzió, és melyik könyvtár volt, mert már nem emlékszem, de az biztos, hogy default XAMPP telepítés volt, semmiféle email küldést nem állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest