- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martin66 #17049 üzenetére
Hát sorry, de másokhoz hasonlóan éppen adódó szabadidőmben látogatok csak fel, hobbiból, nincs tengernyi időm, konkrét hiba javításában, konkrét kérdés megválaszolásában szívesen segítek, de elölről megírni neked egy ilyet melós. Persze reméljük, hogy lesz lelkes önkéntes, aki bevállalja (amikor először kezdtem segítgetni a topicban, akkor még én is lelkes voltam, aztán rájöttem, hogy nem érdemes, az ember a kisujját nyújtja, akkor az esetek többségében az egész karja kell, és mindez véget nem érő folyamat, aminek az eredménye az, hogy nekem rengeteg időm elment, a másik meg copy-paste-el, aztán köszönés nélkül távozik
).
Rengeteg témához kapcsolódó, de az általad írtnál sokkal szebb megoldás, tutorial létezik, ha pár percig guglizol, biztos lehetsz benne, hogy kész megoldásokat kapsz. Persze főleg angol anyagokban érdemes keresni, "form validation php", "form processing php", stb. kulcsszavak segítségével...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest