- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg teljesen felesleges a perjel a végére. Mégpedig azért, mert ha van a végén, akkor az azt az érzetet kelti, hogy annak az oldalnak vannak még további aloldalai is (például nemcsak example.com/about/ van, hanem example.com/about/foo is). Persze ha így van, akkor még oké, de egyébként szebb úgy, hogy egy útvonal be van fejezve. Ez amúgy is az általánosan bevett szokás, nem igazán látni olyan nagyobb site-ot, ahol oda lenne erőltetve még egy perjel is az URL végére, akkor is, ha a felhasználó azt eredetileg nem adta meg.
(#16593) CSorBA:
Dehogyis, rájöttem, hogy inkább nem szívatom magam. Van, amikor és akinek megéri, és van, amikor egyszerűen hatástalan, úgyhogy csak a saját időmet szúrom el vele. (Mondjuk végül is szigorúan véve simán az önzetlen segítségnyújtás amúgy is saját időm elszúrása.)
(#16602) DNReNTi:
Szerintem megérdemelne összefoglalót, de a nyelv alapvető dolgainak összeszedése annyira hosszú lenne, hogy nem hiszem, hogy beleférne egy összefoglalóba, így lehet, hogy inkább valami jó linkgyűjteményt kellene első körben belerakni. Még mielőtt megkérdeznéd, nekem nincs időm ilyesmire, úgyhogy skippelem. -
DNReNTi
őstag
Röviden: mindkettő. Működés szempontjából az a legjobb ha akármelyikre is hivatkozik a felhasználó, azt az oldalt lássa, amit vár, egy per megléte, vagy nem léte miatt béna dolog hibaoldalra irányítani. Én a per végződés híve vagyok. Tehát ha valaki per nélküli url-re hivatkozik, akkor hozzácsapok egyet automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged