Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz akasp #16606 üzenetére

Szerintem meg teljesen felesleges a perjel a végére. Mégpedig azért, mert ha van a végén, akkor az azt az érzetet kelti, hogy annak az oldalnak vannak még további aloldalai is (például nemcsak example.com/about/ van, hanem example.com/about/foo is). Persze ha így van, akkor még oké, de egyébként szebb úgy, hogy egy útvonal be van fejezve. Ez amúgy is az általánosan bevett szokás, nem igazán látni olyan nagyobb site-ot, ahol oda lenne erőltetve még egy perjel is az URL végére, akkor is, ha a felhasználó azt eredetileg nem adta meg.

(#16593) CSorBA:
    Dehogyis, rájöttem, hogy inkább nem szívatom magam. Van, amikor és akinek megéri, és van, amikor egyszerűen hatástalan, úgyhogy csak a saját időmet szúrom el vele. (Mondjuk végül is szigorúan véve simán az önzetlen segítségnyújtás amúgy is saját időm elszúrása. :DDD)

(#16602) DNReNTi:
    Szerintem megérdemelne összefoglalót, de a nyelv alapvető dolgainak összeszedése annyira hosszú lenne, hogy nem hiszem, hogy beleférne egy összefoglalóba, így lehet, hogy inkább valami jó linkgyűjteményt kellene első körben belerakni. Még mielőtt megkérdeznéd, nekem nincs időm ilyesmire, úgyhogy skippelem. :DDD

• DNReNTi

őstag

válasz akasp #16606 üzenetére

Röviden: mindkettő. Működés szempontjából az a legjobb ha akármelyikre is hivatkozik a felhasználó, azt az oldalt lássa, amit vár, egy per megléte, vagy nem léte miatt béna dolog hibaoldalra irányítani. Én a per végződés híve vagyok. Tehát ha valaki per nélküli url-re hivatkozik, akkor hozzácsapok egyet automatikusan.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés