- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #16422 üzenetére
"Semmi extra, szívből jött.
Néha unalmas, hogy mindenki lehúzza a php-t, holott a legtöbb weblap ez fut. Vannak hibái, de nem szabad elfelejteni, hogy folyamatosan fejlesztik."
Ja értem, tehát szerinted egy szakmai véleményre személyeskedéssel válaszolni pont jó reakció...De örülök, ha ezzel hozzájárulhattam a boldogságodhoz.
Az nem túl erős érv a nyelv jósága mellett, hogy a weboldalak nagy része PHP-ben íródott. Minden jöttment hostingcég is kínál PHP-futtatási lehetőséget olcsón vagy akár ingyen (egy domainnévért cserébe, bár ASP.NET-nél is vannak akár ingyenes lehetőségek, persze korlátokkal), a PHP ingyenes, open source, relatíve könnyű nekiesni a fejlesztésnek a segítségével, a felkapottsága további népszerűséget generált, PHP-fejlesztőből pedig iszonyat sok van, csak a mennyiség ugye nem mindig minőség. Természetesen sok előnye van a PHP-nek, pl. pont a népszerűségéből következő nagyon komoly támogatottsága. Viszont a gyengén típusossága és a nyelv helyenkénti koncepcionális hibái hátrányosak és idegesítőek tudnak lenni. Tudod, hogy én is fejlesztgetek benne, de ettől még látom a hibáit (és szerintem semmiben nem jó az elvakultság). Ja, de tudom, most akkor az erre a szerinted jó reakció, hogy húzzak el, nem fogsz hiányolni. -
fordfairlane
veterán
válasz
Speeedfire #16422 üzenetére
idén is a BME keretein belül. Nem az OE-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VR topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged