Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Nekem alatta dupla RGB venti van ami a videokártyára dobja a hideg levegőt plusz hűti az oldalüveget is. Nem látszana a setup, a videokártya meg egy gagyi Inno3D noRGB.
-
Kinder
senior tag
Kell!
-
hokuszla
senior tag
jóáras sli
-
mpierre
veterán
Aszongyahogy:
1., Adott egy rgb-s vga. Mon'juk jóú haosszú, csiilárd rgb-vel.
2., Bepattintja alá a tükröt.Aha. A szomszéd ház is azt fogja látni, hogy az illető belökte a gépet. Családi házas lakóövezetben lehetnek majd érdekes fényjátékok. Ha mondjuk a vga, proci hőmérséklete alapján váltogatná a színeit, akkor lehetne tudni kintről is, hogy épp most főzte meg a vga-t, procit.
-
JulianSinulf
őstag
Oké, olcsóbb, mint egy vertikális tartó, bár igazán több PCIe slot nem marad szabadon. Talán a legalsóba bele lehet tenni valamit. Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá.
Persze a házakon gyárilag kialakított vertikális helyet is lehet használni, de akkor oda kell figyelni, hogy oda beférjen a kártya. És túl sok hely nem fog maradni a ventik és üveg között.
Nekem a vertikális tartó a horizontális helyekre megy. Amúgy is olyan vastag, hogy a ház oldalánál eleve nem fért volna el.Az egyedüli előnye az lehet, hogy, ha a gyártó szép oldalt csinált a kártyának és a venti részt is szépen csinálta meg, akkor így egyszerre lehet látni a kettőt.
A cikkben felhasznált képen sajnos pont nem ilyen kártya van. -
csepelball
tag
Hány FPS-t hoz az RGB nélküli változat a SuperMarioban?
-
Victorio
aktív tag
Így majd kényelmesebben gyönyörködhetünk benne, ahogy a 12VHPWR csatlakozó szórja a szikrákat.
-
hokuszpk
nagyúr
aki igpvel nyomja, annak kettő kell, egymással szembeállítva.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mint egy falat
guakenyér. Nyolcat kérek.
-
Nem RGB-s. Nem kell.
-
Semplar
őstag
Már csak a közepére kell egy 10" -os kijelző és teljes az orgia
-
Alusky
senior tag
Akinek annyira fontos és épp nem volt kapható, ha megüti a lélegzéshez elegendő IQ szintet elballag az üvegeshez és méretre vágja neki és még ilyen támasztékokat is tud rátenni.
Bár manapság lehet túl sokat várok el a bio NPC-ktől. -
.LnB
titán
Bazki, nekem ilyen kell! ...és majd utána, ráteszem a zárt oldalfalat a Define S házamra...

Múltkor ideiglenesen alá kellett támasztani a VGA-mat, hogy ne lógjon. Csináltam alá LEGO-ból egy kis tornyot, az tartotta a VGA-t. Az is jól mutatott, figyeltem a színekre a Lego darabkák kiválogatásánál.

-
nubreed
veterán
Ez úgy kell mint egy falat kenyér.

-
Johnny001
senior tag
Igaz, hogy alulról nem jön a levegő, de sebaj!
-
hokuszla
senior tag
hello kitty!
-
törölt tag
már nem tudnak mit kitalálni.
-
tupacamaru
veterán
Nekem ez a hatalmas innováció eddig teljesen kimaradt!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő