Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És valami normálisabb ingyenes tárhelyet tudnál ajánlani? Fel kell majd töltenem valahová. Az atw-t is csak azért próbáltam ki, mert még csak egyszer csináltam ilyet, mindig localhoston dolgoztunk.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Érthető. Megfogadom. Mindenhol prepared statement-ek lesznek a jövőben. Sőt. Meg fogom csinálni a fordfairlane által javasolt saját osztályt, így mindenképpen mindig statement-ekkel dolgozok majd.

Viszont... A példámban írtam is, nincs hibakezelés, csak szemléltetni akartam, hogyan működik a dolog. Ezért nincs például csekkolva hogy a $oldal változó integer e. Feleslegesnek gondoltam egy senior körökben is elfogadható példát felvezetni, amikor a lényeg csak az volt hogy a kérdező megértse a paraméterátadás és ennek feldolgozásának menetét. Ez sikerült, tudta implementálni. Ez olyan mintha valakit az autósiskolában egyből a reggeli csúcsba vinnének nem rutin pályára, pedig még csak hátsóülésen látott autót belülről. No mindegy értem én hogy értitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Borderlands 4
- Formula-1
- Kedvenc zene a mai napra
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest