Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nem tudom pontosan hogy és milyen szempontok szerint válogatsz, de egy közepesen bonyolult programozási mintafeladatra emlékeztet, szerintem ez egy 21 elemű fifo tároló.

Tegnap találkoztam egy hasonlóan bonyolultnak tűnő, de valójában egyszerű problémával: véletlen számú és sorrendű, 2x2, 1x2 vagy 1x1 méretű cellákból szabályos, 4 oszlopos html táblázatot összerakni. Először valami rekurzív rendezési megoldásban gondolkodtam, aztán rájöttem hogy 1 db for ciklussal megoldható

-
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nem csináltam még hasonlót szóval csak elméletben:
Mi lenne ha a fájlból mindig csak 10 karaktert olvasnál be és azt vizsgálnád? Ha az megvan akkor jönne a következő karaktert követő 10-es sorozat. Beolvasáskor vizsgálni kellene h van e egyáltalán még 10 karakter, ha nincs akkor ennyi. Így végülis mindig egy 10 elemű tömbbel dolgoznál, és egy változóban csak azt kellene tárolni hányadik karakternél jársz a fájlban.Sőt akár azt is lehet hogy csak első alkalommal olvasol be 10 karaktert, aztán csak egy index-el lentebb "sorolod" a meglévő elemeket, és az utolsó helyre egy új karaktert szúrsz be.
Remélem sikerült érthetően vázolni az elméletemet

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest