Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem sokkal jobban tetszik az IIS, mert van hozzá egy elég értelmesen kialakított grafikus felület, és én régen eleget konfigoltam az Apache-ot ahhoz, hogy megutáljam a szöveges fájlokban való buzerálást, a véletlen elírásokat, nehézkes beállításokat, sokszor túl sok időt vett el a fejlesztésemből az, hogy utána kellett olvasni, valamit hogy lehet rendesen belőni. Az IIS-t is meg kell ismerni ahhoz, hogy tudd használni, de utána szerintem (legalábbis számomra) minden sokkal gyorsabb. Ráadásul így az ASP.NET-es alkalmazások is "natívan" futtathatók, ha majd ismét lesz időm fejlesztgetni benne egy kicsit. Az IIS-hez tartozó PHP Manager segítségével pedig szintén grafikus felületen tudod állítgatni a php.ini dolgait menetközben, tudsz engedélyezni/letiltani extensionöket, ezenkívül tudsz váltogatni elvileg különböző PHP-verziók között.
Csomó mindent be tudsz állítani az egész szerver újraindítása nélkül. Az egyes site-ok egyébként egyenként is újraindíthatók.
Meg én valahogy Windows-os környezetben (mivel Linuxon az IIS nem is megy
) gyorsabbnak érzem az oldalaim sebességét IIS-en, mint Apache-csal. (De Linuxon Apache-csal futtatva ugyanolyan gyors, vagy még gyorsabb, szóval furcsa.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) gyorsabbnak érzem az oldalaim sebességét IIS-en, mint Apache-csal. (De Linuxon Apache-csal futtatva ugyanolyan gyors, vagy még gyorsabb, szóval furcsa.)