Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Jah, akkor cumi van, a curl technológia esetén.
Soak kolléga
jó topicot ajánlott, de én inkább a jquery-t ajánlanám
, de ez már tényleg csak ízlések is pofonok kérdése.
DelArco - nak. Általában a Curl a gyorsabb, amúgy meg nem mindig. Azóta utána olvastam ennek a témának alaposabban.
Curl-t két esetben nem érdemes használni a get_headers-sel szemben, ahogy olvastam neten (hogy tényleg így van-e a valóságban, azt már nem tudom).
- nagy méretű xml fájl
- kevés adat érkezik vissza.
(Meg még egyéb hálozati, hardveres dolgoktól is függ a curl). De általában gyorsabb.
De ha a fenti 2 közül igaz valamelyik... akkor a get_header javasolt. De amúgy meg meg is nézhetedmagadnak (mérheted), hogy melyik a gyorsabb.
De ez már majdnem olyan téma, mint az algoritmusok. Egyes algoritmusok általában lassabbak, de ha a legrosszabb esetre vizsgálunk, akkor gyorsabbak mint a többi. És van olyan, amely meg irgalmatlanul gyors, ha jó "ütemben" mennek az adatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest