- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower #10765 üzenetére
Igen, abszolúte felesleges ezeket átadni.
Leírást, képlinket, árat átadni GET-paraméterként?
Ha ezek módosításáról van szó, azt meg nem GET-metódussal kéne elintézni, hanem POST-tal. De itt csak megjelenítésről van szó, tehát legfeljebb tényleg csak a termék id-ját kellene átadni GET-paraméterként, meg azt, hogy milyen módon szeretnéd megjeleníteni, erre lehet különböző megjelenítési módokat definiálni. De a többi felesleges.
Főleg, hogy egy termékhez normális webshop esetén több kép is tartozhat.Az viszont megint csak nem jó megoldás, hogy PHP-vel íratod ki a JavaScript-kódot.
Ez szemantikai keveredés. JavaScript-kód menjen csak a JavaScript-fájlba. PHP-vel JavaScriptnek legfeljebb beállításokat szabadna átadni, pl. nekem eléggé bejön, ahogy a Drupalnál megoldották, maga a JavaScript-fájlok csatolása, a beállítások átpasszolgatása is moduláris módon történik. [link], [link]
JavaScript Module Pattern: In-Depth -
Soak
veterán
válasz
DeltaPower #10765 üzenetére
Azt viszont nem értem, hogy a termek_reszletes.php-nek minek átadni ennyi paramétert. Egy termék id szerintem bőven elég lenne, a többit lekéred adatbázisból id alapján.
Ugyan ezt írtam a jQuery topikba neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest