- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #10402 üzenetére
Engem meg már nem lep meg, hogy mindenkit kioktatsz... kutyuli!
Lenne rá ötletem, csak feleslegesen nem akarok kalapálni, időt vesztegetni vele. Lényeget kihagytam, hogy javascript nélkül szeretném megvalósítani. Amúgy szerintem szimplán bénán írtam le amit akarok, ezért bocsi!
De vegyük sorra mégegyszer!
(ha most én értem félre előre bocsi!)
"Azzal fordulnék hozzátok, hogy lehet megvalósítani azt, hogy egy formot elposztoljak linkel."
Tehát egy egyszerű szöveges hivatkozással szeretném elpostázni a dolgot. Előtte már utánakerestem, de nem találtam olyan megoldást ami "tetszett" volna, ha meggyőztök, hogy azt így akkor oké'.
A másik megoldás, hogy minden egyes sorba teszek két gombot, amit beformázok mintha hivatkozás lenne és azzal aktivizálom az űrlap küldést. Itt csak az nem világos, hogy az egyetlen információt, az azonosítót hogyan küldöm el.
Szerk.: remélem azért nincs harag, így este már fáradt vagyok...
Brájen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest