Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Engem meg már nem lep meg, hogy mindenkit kioktatsz... kutyuli!
Lenne rá ötletem, csak feleslegesen nem akarok kalapálni, időt vesztegetni vele. Lényeget kihagytam, hogy javascript nélkül szeretném megvalósítani. Amúgy szerintem szimplán bénán írtam le amit akarok, ezért bocsi!De vegyük sorra mégegyszer!
(ha most én értem félre előre bocsi!)"Azzal fordulnék hozzátok, hogy lehet megvalósítani azt, hogy egy formot elposztoljak linkel."
Tehát egy egyszerű szöveges hivatkozással szeretném elpostázni a dolgot. Előtte már utánakerestem, de nem találtam olyan megoldást ami "tetszett" volna, ha meggyőztök, hogy azt így akkor oké'.
A másik megoldás, hogy minden egyes sorba teszek két gombot, amit beformázok mintha hivatkozás lenne és azzal aktivizálom az űrlap küldést. Itt csak az nem világos, hogy az egyetlen információt, az azonosítót hogyan küldöm el.
Szerk.: remélem azért nincs harag, így este már fáradt vagyok...
Brájen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lenne rá ötletem, csak feleslegesen nem akarok kalapálni, időt vesztegetni vele. Lényeget kihagytam, hogy javascript nélkül szeretném megvalósítani. Amúgy szerintem szimplán bénán írtam le amit akarok, ezért bocsi!