- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #10030 üzenetére
No, végül úgy alakult, hogy a http://domain-tarhely.net/-nél lett a tárhelyem. Így már egy sima .hu domain boldog tulajdonosa vagyok.
Érdekes, hogy egy php kérdésből mik lehetnek...
ON
Mennyire macerás, hogy az oldal tartalma ne töltődjön be teljesen, azaz bizonyos tartalmak "összecsukva" legyenek. Itt van ez az oldal, amin jelenleg 7x lehet lapozni, mire az oldal aljára érek.
Szóval pl ami régebbi, az ne látszódjon, csak, ha "kinyitják"
Ehhez meg már vmi másik forrásfájl kéne, amiből az oldal kiszedi az adatokat/tartalmakat és "maga készíti el önmagát"? És nekem nem az oldalt kéne szerkesztenem, hanem azt a forrást, amiből jön létre az oldal tartalma? (nem értek hozzá, de így képzelem el...)
-
Speeedfire
félisten
válasz
RootRulez #10030 üzenetére
Csak egy tipp, ha godaddy-nél regelsz domain-t, akkor kapsz 10giga tárhelyet. Hátránya, hogy rakhatnak ki reklámot.
Én az egyik aldomain-enem ezt használom, de eddig még nem volt kint semmi. Gondolom látogatástól függ vagy a fene tudja.
Vagy ha magyar domaint regelnél magadnak, akkor ebből tudok neked adni 1GB-ot, ha nem zavar a reklám, ami nem tudom milyen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest