- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #10030 üzenetére
No, végül úgy alakult, hogy a http://domain-tarhely.net/-nél lett a tárhelyem. Így már egy sima .hu domain boldog tulajdonosa vagyok.
Érdekes, hogy egy php kérdésből mik lehetnek...
ON
Mennyire macerás, hogy az oldal tartalma ne töltődjön be teljesen, azaz bizonyos tartalmak "összecsukva" legyenek. Itt van ez az oldal, amin jelenleg 7x lehet lapozni, mire az oldal aljára érek.
Szóval pl ami régebbi, az ne látszódjon, csak, ha "kinyitják"
Ehhez meg már vmi másik forrásfájl kéne, amiből az oldal kiszedi az adatokat/tartalmakat és "maga készíti el önmagát"? És nekem nem az oldalt kéne szerkesztenem, hanem azt a forrást, amiből jön létre az oldal tartalma? (nem értek hozzá, de így képzelem el...)
-
Speeedfire
félisten
válasz
RootRulez #10030 üzenetére
Csak egy tipp, ha godaddy-nél regelsz domain-t, akkor kapsz 10giga tárhelyet. Hátránya, hogy rakhatnak ki reklámot.
Én az egyik aldomain-enem ezt használom, de eddig még nem volt kint semmi. Gondolom látogatástól függ vagy a fene tudja.
Vagy ha magyar domaint regelnél magadnak, akkor ebből tudok neked adni 1GB-ot, ha nem zavar a reklám, ami nem tudom milyen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest