Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Ez egy érdekes kérdés tőlem... Hogyan érdemes a PHP-t megtanulni?
Én arra gondoltam, hogy ahogyan haladok a könyvben, úgy a függvényeket és hozzá a leírást egy docx-be kiírom magamnak, mint egy jegyzetet, és abból már html-tként felküldhetem weblapra, és ott bármikor elérehetem vagy kinyomtatom magamnak és akkor úgy átnézhetem mindig.
Plusz közben egy webáruházat építenék fel, hogy gyakoroljam a php kódolást...
De amikor olvasom a könyvben csak meglepődöm, hogy váó mennyi függvény van. És hogy ezeket hogyan fogom tudni megtanulni, na az nálam kétséges...
Szóval tanácsokat várnék, hogyan érdemes megtanulni a PHP-t, a gyakorlati programozás mellett (webáruház) mert ugye sok függvényt ott nem használunk fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest