Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliii
tag
Sziasztok,
egy rövid de velős kérdésem lenne. Nem vagyok PHP profi elöljáróban.
Van egy képtáram, ami egy ingyenes opensource script , az a neve, hogy Coppermine Photo Gallery.
Na most én ezt annak idején feltettem egy freewebes tárhelyre, és viszonylag sokan regisztráltak bele, töltöttek fel képet.
Na most, elértem arra a pontra, hogy csináltattam egy .hu s címet. És a képtár fájljait átpakoltam a .hu s ftp szerverre. Majd a freewebes adatbázist kimentettem cakk und pakk, és a .hu-s címemre importáltam. Majd minden oké, képtár bejön, de az ékezetek elszálltak, kriksz kraksz, dupla karakter, kérdőjel stb.
Az az érdekes, hogy már a freewebes adatbázisban rosszak a karakterek, de ott ha megnyitom a weboldalt minden rendben.
A freewebes tárhelyen latin2es magyar karakterkészlet volt beállítva. De az új . hu-s címen hiába állítom nem változik a dolog.Segítségeteket nagyon megköszönném
Üdv Oliii
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest