- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #6623 üzenetére
"Jelen esetben pl. az isset hiánya nem okoz működési problémákat"
Csak rossz programozási gyakorlatot mutat be.
Pl. ha C-ben inicializálatlan változót próbálsz felhasználni, eléggé elszáll a progid (már ha a fordító nem jelez előre).(Ja, ez nem C, de szerintem azért vannak dolgok, amiket be kell tartani.)
"a noticeok viszont sokszor akadályozzák, hogy haladj a munkában, vagy épp bemutass valamit a megrendelőnek stb."
Nem igazán értem, miért olyan nagy dolog kiiktatni a notice-okat. Eleve rossz a kód, ha ilyen előfordul benne, azt meg ki kell javítani. Legtöbbször ráadásul a notice-ok kiiktatása nem egy túl időigényes feladat, csak oda kell figyelni.(#6624) Tele von Zsinór:
"Igenis legyen E_ALL|E_STRICT, csak prod környezetben nem kiiratva, hanem logolva és fejlesztőnek automatikusan küldve."
Na ja, ez a legjobb megoldás, most már nekem is van egy hibakezelő osztályom, ami MINDEN hibát elkap, logol és elküld emailben nekem, hogy rögtön tudjak róla, és egyből tudjam javítani.Így a legjobb, nyilván a felhasználók 98%-a nem fogja jelezni a fejlesztőnek, hogy valami hibát tapasztalt az oldalon, screenshottal, hibajelenség leírásával kiegészítve, hanem egyszerűen másik menüpontra lép, vagy simán elhagyja az oldalt, mert elkezdi zavarni.
Az meg nem jó se a megrendelőnek, se a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest