- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Sk8erPeter #6330 üzenetére
"Ráadásul tömbindexelésnél vagy egyéb esetben is szintaktikai hiba lehet belőle, az összefűzögetésnél könnyebb elkerülni (számomra)."
a kapcsolszarojeles megoldasnal nem - az alabbi pl szintaktikailag helyes (raadasul szamomra sokkal atlathatobb, mint a ponttal torteno konkatenacio, de ez mar izles dolga
$str = "valami{$valtozo["index"][$masikindex]}megvalami";
a vesszovel elvalasztast nem igen hasznalom (echo-t sem, print-elni szoktam, de ez leginkabb megszokas miatt van csak), sot, mostanaban egyre inkabb szokok ra a printf, sprintf hasznalatara
a sebessegrol meg annyit, hogy szerintem ugysem ezen a (talan) par tizezredasodpercen fog mulni a dolog, sokkal inkabb az adatbazislekereseken, egyeb muveleteken (es ez meg mindig sehol nincs a http kapcsolaton keresztuli kommunikacio lassusagahoz)
ha javitani akarok a kodom sebessegen, nem a kiiratas lesz az elso (sokkal inkabb az utolsok kozt), aminek nekiesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest