Hirdetés
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
"Azért van ott az ob_start() mert már megszoktam a használatát, akár milyen kicsi is a program használom."
Csak akkor használd, ha nagyon muszáj, mert egyébként nagyon rossz programozási gyakorlathoz vezethet, és más számára is kevésbé áttekinthető a program.
Ezenkívül tök felesleges ott alkalmazni, ahol egyáltalán nincs rá szükség (pl. nem akarsz az output után még átirányítani header()-rel), na meg ellenkezik az MVC-szemlélettel.
(Egy szóval: gányolás!
)"Miért baj echo-zni a statikus dolgokat?"
Felesleges lassítani a megjelenítést, ha gyorsabb is lehet. És megint csak az átláthatóság..."így olvastam a leírásokat a neten"
A net tele van szeméttel...
--
Geshi-vel kapcsolatban: már eleve az example.php sem megy? Nem néztem bele a kódjába, de elvileg nem kéne, hogy baja legyen magasabb számú PHP-verziókkal, de esetleg adhatnál neki egy próbát, hogy kipróbáld korábbival, mint az 5.3.0. Bár szerintem valahol máshol lesz a hiba.
A MySQL-rész NÉLKÜL is kipróbáltad már a kódodat? Ha anélkül sem megy, akkor nem az adatbázissal hozható kapcsolatba, legalább akkor ezt ki lehet zárni.Szerk.: ja, amúgy a kódodban az hibás, hogy a megjelenítés során is escape-elve jelennek meg az idézőjelek, aposztrófok és egyéb speciális karakterek (pl. echo \"valami\"
. Ettől függetlenül működik, csak rosszul jelenik meg a kód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gitáros topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Blue Titanium 128GB (Akku 88%)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
. Ettől függetlenül működik, csak rosszul jelenik meg a kód.