Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Lenne egy furcsa kérdésem, valójában nem is tudom milyen topic-hoz tartozik, de hátha tud valaki válaszolni, akinek nagy tapasztalata van...pl cucka
Azt tudni kell elöljáróban, hogy én nem tanultam sehol programozást legalábbis iskolában,
(leszámítva egy 60 órás tanfolyamot), mindent magamtól, internetről, könyvekből tanultam meg.
Most, hogy nagyon sok weblapot kellene folyamatosan karbantartanom felmerült a probléma,
hogy valahogyan menedzselni kellene ezeket, mert már képtelenség fejben tartani,
hogy mivel hol tartok, mit változtattam, mit kell változtatni, hol kell hibajavítás és hol kell írni valamilyen kiegészítést, új funkciót, stb.
A word és excell elég hamar ki lett lőve, mert semmire sem jó ilyen szinten, az outlook feladatkezelője az elején még egészen jónak tűnt de már látom, hogy pont azt nem tudja amire szükségem van, max feldobálja az ablakot, hogy ezt vagy az csináljam meg...
Én az esetek 90%-ban PHP-t használok tehát ha lenne bármilyen profi program ami ilyen módon segíti a weblap készítést (akár fizetős is) az nagyon jó lenne ha valaki tudna nekem ilyet ajánlani.
A csúcs az lenne, ha létezne olyan, amivel ki tudnám osztani a feladatokat és látnám ha kész (pl a grafikusnak)Előre is köszönök minden tippet, segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- Gumi és felni topik
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- BestBuy topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest