Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Amit írsz, csak azért nem értem, mert itt semmiféle adatbázishoz, sütihez vagy ehhez hasonlóhoz való nyúlás nem történt, sessionről sem volt szó, hanem egy totálisan leegyszerűsített-lebutított megoldást mutattam, de nem értem, miért ne működne abban a formában. Az igaz, hogy a <title>-től külön kellett volna választanom az $oldal változónak való értékadást, meg akár rakhattam volna tömbbe is a kiírandó címet és a hozzátartozó oldalt is, de direkt oda is írtam, hogy ez csak hirtelen ötlet volt, ezen még lehetett volna csiszolni. De azt hiszem, maga a probléma komplexitása nem ért meg ennyit, mivel igen egyszerű feladatról volt szó... Ezenfelül az volt az oka, hogy így csináltam, hogy látható legyen, mihez mi tartozik, mea culpa...
Azt meg, hogy szándékosan kihagytam a DOCTYPE-ot, azt hittem, nem kell szájba rágni, mivel csak a struktúráját akartam megmutatni a dolognak, a nyitó <html>-től a záró </html>-ig. Ilyen alapon a meta tageket is kihagytam...
Az include részt meg pl. nem értem, Te hova tennéd... Netán azt is a fejléchez?
Ezenkívül az általad írt dolgokkal maximálisan egyetértek, de nem értem, hogy jön ez ide, ráadásul miért nekem mondod, hogy használjak template motort...
Amúgy se világos, minek kéne egyszerű oldalra template motor, ha meg lehet írni sajátkezűleg is a hozzá szükséges kódot.
Kicsit olyan, mintha szerinted valami nagyon komplex kódot írtam volna meg működésképtelenre, pedig szerintem nem ez történt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő