- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
Sk8erPeter #3330 üzenetére
Háth igen arra biztos hogy figyelni kell hogy az ember nehogy régebbi verziójut vegyen....
De akkor a PHP Fekete könyv az kiesik.. Mert az szentem nem PHP5-s mivel az még valamikor 2002be jelent meg! A PHP felsőfokon az még jó lehet csak ott ugyebár az írja hogy konkrét problémákat old meg. Ez tárgyalja PHP különböző parancsait vagy csak konkrét poblémákat olda meg? Mert én még nem vagyok tisztába a PHP parancsai nagy részével csak rendelkezem egy kis programozói gyakorlattal más nyelvekből!Ezért gondoltam a PHP5 24 óra alattra mert abban amint láttam azért leírja h melyik parancs mire jó!
De ha a másikban is benne van és az jobb akkor azt veszem !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest