- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel én vagyok a 100. csak idén aki ezzel kezdi, de sajnos míg a kérdésekre igen, a válaszokra nem tudok rákeresni
Jelenleg C++ nyelvet tanulom, a 24h-s könyvből, semmilyen programozási tapasztalatom korábbról nincs, illetve, qbasic, de az aligha segít
Szóval a C++ mellett szeretnék elkezdeni PHP-ben programozni, HTML alapokkal tisztában vagyok, de sajnos nekem az egész, a php működése teljesen ködös. Ugye minden könyv azzal kezdi, hogy Apache telepítés, PHP telepítés, mysql stb, sajnos én ezt egyáltalán nem értem
Szégyellem is magam, hogy ilyen buta vagyok, de örülnék ha valaki pár sorban összefoglalná nekem, hogy ezekre miért is van szükségem, csak, hogy értsem amit csinálok, és, hogy pontosan hogy tudnám ezeket beüzemelni..
Ahoz szoktám, hozzá JEGYZETTÖMB + rossz esetben fordító, így kicsit túlbonyolítottnak tűnik nekem most ez az egész. Persze azt értem, hogy nélkülözhetetlen, de akkormár tudjam, hogy mindez miért kell és mit lát el.
Még egy kérdés, sokak szerint a PHP 24h-s könyvből érdemes tanulgatni elsőre, nekem az lenne a kérdésem, hogy a PHP4 vagy a PHP5ös kiadást keressem? Melyiket célszerűbb elsajátítani? Mekkorák a különbségek? Ami PHP4ben megy az tökéletesen fut 5ön is, vagy fordítva?
Előre is köszönöm
Bocs a buta kérdésekért
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest