- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel én vagyok a 100. csak idén aki ezzel kezdi, de sajnos míg a kérdésekre igen, a válaszokra nem tudok rákeresni
Jelenleg C++ nyelvet tanulom, a 24h-s könyvből, semmilyen programozási tapasztalatom korábbról nincs, illetve, qbasic, de az aligha segít
Szóval a C++ mellett szeretnék elkezdeni PHP-ben programozni, HTML alapokkal tisztában vagyok, de sajnos nekem az egész, a php működése teljesen ködös. Ugye minden könyv azzal kezdi, hogy Apache telepítés, PHP telepítés, mysql stb, sajnos én ezt egyáltalán nem értem
Szégyellem is magam, hogy ilyen buta vagyok, de örülnék ha valaki pár sorban összefoglalná nekem, hogy ezekre miért is van szükségem, csak, hogy értsem amit csinálok, és, hogy pontosan hogy tudnám ezeket beüzemelni..
Ahoz szoktám, hozzá JEGYZETTÖMB + rossz esetben fordító, így kicsit túlbonyolítottnak tűnik nekem most ez az egész. Persze azt értem, hogy nélkülözhetetlen, de akkormár tudjam, hogy mindez miért kell és mit lát el.
Még egy kérdés, sokak szerint a PHP 24h-s könyvből érdemes tanulgatni elsőre, nekem az lenne a kérdésem, hogy a PHP4 vagy a PHP5ös kiadást keressem? Melyiket célszerűbb elsajátítani? Mekkorák a különbségek? Ami PHP4ben megy az tökéletesen fut 5ön is, vagy fordítva?
Előre is köszönöm
Bocs a buta kérdésekért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Horizon Forbidden West
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest