Hirdetés
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
De miért Youtube-on meg random oldalakon nézelődsz? Ott a php.net hivatalos doksija. Nézd meg, hogy mit ír!
Windows users must enable php_sqlite3.dll in order to use this extension. This DLL is included with Windows distributions of PHP.
Azaz, nem kell letölteni semmit sehonnan sem.
Én most kipróbáltam, két dolgot kellett csak átírnom a php.ini-ben. Azextension=sqlite3sor elől kivettem a pontosvesszőt (látom, ezt te is megcsináltad), utána ráprobáltam, de kiírta, hogy nem találja a megadott modult (és hogy ő a C:\php\ext\sqlite mappában kereste). Utána megpróbáltam átírni azsqlite3.extension_dirbeállítást átírni, de ez sem segített, továbbra is azt írta ki, hogy a megadott modul nem található.
Aztán megnéztem, hogy a php_sqlite3.dll, amit a hivatalos dokumentáció ír, hol van. Ez nálam aD:\php8.3.2\extmappában van.
Aztán rákerestem a php.ini-ben arra, hogy "extension", és találtam egy ilyen beállítást, hogy extension_dir. Ide beírtam, hogy "D:\php8.3.2\ext", és onnantól fogva megy az SQLite, ennyi.Te is írd át a php.ini-ben az extension_dir változódat arra a mappára, ahol vannak az extensionök, és menni fog.
Tanulj meg kicsit célirányosabban keresni, és először mindig a hivatalos dokumentációt nézegesd, ne Youtube-ról meg random oldalakról szedd az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bloodborne (PS4)
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Milyen autót vegyek?
- Saab, Volvo topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest