- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib #21120 üzenetére
A tippet köszönöm. Egyenlőre nem sikeredik eligazodnom rajta, mit kínálnak. Nyers vashoz vagyok szokva, a git deploy-t még nem használtam. Dockert se. Reklám blogokat találok róla, de azokkal nem sokra megyek.
Valami gyakorlati érzékkel megáldott szájbarágós blog lenne jó, hogyan megy egy "kitelepítés". Lépésről lépésre. Vagyok win 10-es gépen, felraktam rá wamp csomagot. Apache, php, mysql használatban vannak. Az app init-jéhez a db motoron létre kellett hozni a db-t: egy szem script van, ami lefut phpmyadmin konzolján, és létrehoz mindent egészben. (Ofc a db-nek írhatónak kell lennie, folyamatosan írási / átírási műveletek érkeznek majd.) Az apache www mappája alá bemásolok file-okat, a website azzal telepítve van. És fut az app helyi gépen. Hogyan néznek ki mindezek a telepítési lépések a heroku tárhelyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -80% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Arctic Liquid Freezer III 240 Black - 46 hó IPON.hu garancia / Beszámítás OK!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest