Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib
üzenetére
A tippet köszönöm. Egyenlőre nem sikeredik eligazodnom rajta, mit kínálnak. Nyers vashoz vagyok szokva, a git deploy-t még nem használtam. Dockert se. Reklám blogokat találok róla, de azokkal nem sokra megyek.
Valami gyakorlati érzékkel megáldott szájbarágós blog lenne jó, hogyan megy egy "kitelepítés". Lépésről lépésre. Vagyok win 10-es gépen, felraktam rá wamp csomagot. Apache, php, mysql használatban vannak. Az app init-jéhez a db motoron létre kellett hozni a db-t: egy szem script van, ami lefut phpmyadmin konzolján, és létrehoz mindent egészben. (Ofc a db-nek írhatónak kell lennie, folyamatosan írási / átírási műveletek érkeznek majd.) Az apache www mappája alá bemásolok file-okat, a website azzal telepítve van. És fut az app helyi gépen. Hogyan néznek ki mindezek a telepítési lépések a heroku tárhelyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest