Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
JS-alapon tartalmat generáló az oldal, így a tényleges tartalom csak a kliensen látható, a szerveren az index.html csak egy üres váz. A Google pedig ezt nem szereti (nem akarja indexelni), ezért kell szerverre is kvázi statikus tartalmat generálnom. És ezt valamennyire frissen tartani, ezért az 5 percenkénti ismétlődés.
\site1\category1
..
\site1\category50
..
\site30\category1
..
\site30\category50A 30 x 50 = 1500 html oldal viszont sok, már változtattam a koncepción, "csak" 30 + 50 = 80 oldal van. És talán azt is elég csak óránként. Szóval az meg főleg nem nagy feladat már a szervernek. (És nekem is egyszerűbb.)
De érzésre a problémát rosszul közelíted meg.
Én sajnos tudom is, csak nem találok jobbat (a funkciók csorbítása nélkül), és valamit viszont csinálnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Honda topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest