Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
egy elég érdekes dologba ütköztem. amit az oldalamra csináltam anno fórumot átalakítva egy másik oldalon akarom használni, nos ez sikeresen megtörtént, és jól is működött xampp-al php5 alatt, ám mikor felraktam egy php4-es tárhelyre (dataglobe) ekkor valamiért mindig olyat csinált, az összes fórumos oldalnál, hogy mikor elmegyek az egyik fórumos oldalról spontán kijelentkezik mindig, és nem tudom mi lehet ennek az oka, van aki sejti? vagy volt másnak is ilyen problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs