- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Egy kis kivitelezési kérdés, ki hogy csinálná.
Adott egy tábla ahol hirdetők vannak. Első körben itt volt egy mező ami alapján meg lett adva, hogy hányadik helyen jelenik meg.
Most viszont egy kis átalakítás van. Ezeket a mezőket meg lehet venni kiemelés néven fut a tábla. Amit heti bontásban lehet megvenni. A kiemeléseknél van egy hely értéke, ami azt mutatja, hogy melyik helyet ki vetette meg mettől meddig.Kérdésem az lenne, ki hogyan oldaná meg ezt.
hirdetes_tabla:
id | user_id | sorrendkiemeles_tabla:
id | user_id | mettol | meddig | hely_ertekeElső körben arra gondoltam, hogy amikor valaki megveszi az adott helyet, akkor frissítem a hirdetes_table sorrend értékét azzal az értékkel, ami a kiemeles_tabla hely_erteke. Majd minden hétfőn éjjel frissítem a hirdetes_tabla sorrend mezőjét. Ha a következő hétre nem vett helyet akkor lenullázom az értékét.
A kiemeles_tabla-ban valószínűleg elég sok adat lesz és minden egyes lekérdezésnél, ha megvizsgálja az időpontot, kategóriát, stb akkor elég sokáig tart majd a lekérdezés.
Vagy esetleg érdemes lenne egy másik tábla is, ahol a sorrend van? De akkor azt, hogy frissítem?
Remélem érthetően fogalmaztam. Főleg Sk8erPeter miatt is írom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest