Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Hi Kovácsúr!
Az ''Úgyhogy... hmm.'' gondolom arra vonatkozott, hogy akkor ugyan mit olvastam, ha pont ezt nem... Pedig szakmai lapok beharangozóját. Teljes tesztet igaz nem.
Pl.: Digitális Foto 2003. december-i száma a PS történetét taglalja, és a CS-ről annyit nyilatkozik: ''A program inkább apró fejlesztésekben és kényelmi funkciókabn nyújt újat.'' ld.: 37. oldal lap alja.
Vagy: Color Foto 2004/1 48. oldal: ''Das Programm erlaubt nun für viele Aufgabe 16 Bit Farbtiefe pro Grundfarbe.''
Szóval semmi bizosat. Ezt a 7-esről (6-osról?) is elmondhatták volna az 5-öshöz (6-oshoz) képest... (A 6-osat nem használtam.)
Szal, ha ''hibás vagyok'' a tájékozatlanságom miatt, akkor Ők mik?! :DDD
Gondoltam legjobb, ha megkérdezem. Hátha másnak több szerencséje volt.
(Hogy ma franccért fontos ez ennyire, azt nagyon nem részletezném, bár könnyű belátni, hogy több műveletet egymás után elvégezve 8-bites adatokon vagy 16-bites adatokon jutunk-e pontosabb eredményre. Kerekítési hiba hegyek = zaj dombok. Ha csak 8 bites képed van is, 16-osra kell bővíteni feldolgozás előtt, s csak aztán nekiesni... de ha a legjobb prg ezt éppen nem támogatja akkor... - köszönöm, nincs több kérdésem.)
Már csak azért szóltam, mert így jobb a lelkemnek.
Aktív témák
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Projektor topic
- Adventi kalendáriumok
- OpenWRT topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest