Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biodiesel
újonc
Den!
Nem nincs közöm hozzá csak kamionos vagyok. Vagyis most csak furgon. No tachograf meg egyébb faszságok. Azt tudom ,hogy szar. A merciken valamit állítgatni kell a comp. kb. mint ha full kénes ruszki nyállal mennél. És az olajcsere periodust is felezni kell. De szerintem vannak olyan kutak ahol simán hozzákeverik a normálhoz. A választani kellene én még mindig a labanc vagy szlovén fűtőolajra voksolnék. -
biodiesel
újonc
Hello!
Nekem az a gondom ,hogy sokszor benzinkutas zuhanyzókban kell borotválkoznom. És nem a leghigiénikusabb dolognak tartom a pengét. Évekkel ezelőtt volt egy braun sima egyfejes borotvám. Az arcomról nagyon cool leszedte a szőrt ,de a nyakam alja mindig vörös lett. Egy idő után ott mindig pengével vágtam. Szóval valakinek nyakborotválási tapasztalata?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- Házimozi haladó szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Hálózati / IP kamera
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest