Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
No, volt két próbám a S8980-al, nem vagyunk haverok. Biztosan én csinálok valamit rosszul (nyilván nincs igazán mit), de tép, nem vágja le a szőrt, csomókat hagy, ötször annyi idő vele a borotválkozás, mint pengével.Fura, mert fullra töltve is olyasmi a hangja, mintha alig forogna a motor, tök alacsony fordulatszámmal megy, nem tom, ez normális-e. Nem írom, hogy ez egy szar, mert sokan boldogan használják, de nekem nem adta be.
Szabad itt a topikban hirdetni, vagy csak az apróban? -
mgy
senior tag
Köszi srácok, próbálom így.
---
K. jó ez a topik amúgy, jó lenne varázsolni vmi összefoglalót, mert így mindig kell, hogy valaki jó fej legyen és segítsen az idetévedő egyfejűeknek. Persze kérni meg kérdezni mindig egyszerűbb. -
mgy
senior tag
válasz
zsoltzsolt #14023 üzenetére
Ha már téma, segítenél, segítenétek, mit kenjek fel borotválkozás előttre, közbenre? Tök új nekem ez, csak nézek, szárazon kiábrándító. :-|
-
mgy
senior tag
Itt a philips, ha tőletek nem tudom, hogy ez egy jobb cucc, magamtól nem azt gondolom.
Tök kezdő vagyok ezen a vonalon, csak szárazon nekimentem, kábé semmit nem ért, meg kell ezt tanuljam.
Megyek visszaolvasni, hogyan éri meg egyáltalán ezt használni, száraz/vizes/krém/ima/bármimás. -
mgy
senior tag
Urak, köszönöm a gyors és korrekt válaszokat mindannyiótoknak! Megnézem, milyen ez a cucc, hogy válik be majd nálam.
Köszi! -
mgy
senior tag
Jenne, hcol7, köszi!
Jó, hogy hoztad a fejcserét hcol, nem a 4 ezer forint visel meg, hanem a szemétgyártás, nagyon nem szeretnék erre menni. A Jenne által javasolt Philipsben vajon milyen gyakran van erre szükség? Tudom, szakáll-, meg használatfüggő, de úgy általában, mennyit bírnak a kései?
Köszi továbbra/előre is a véleményeket!
-
mgy
senior tag
Urak,
próbáltam kicsit visszakeresni, de nem merek az alapján dönteni, amiket találtam. SOHA nem volt még _rendes_ villanyborotvám, nincs is túl sok/erős szakállam, ráadásul kevésszer van szükség igazi alapos borotválkozásra, itthon megvagyok már egy ideje egy ótvar szakállvágóval (ha nincs rajta a kis fésű, egész rövid borostát csinál).
Arra gondoltam veszek egy értelmes minőségű villanyborotvát. Nem várom el tőle, hogy tökéletesen simára vágjon, azt megoldom pengével, de hozzon egy értelmes szintet, legyen "elégjónemkellfullos".
Azt hittem megúszom 20-30e körül, eddig rezgőkésesben gondolkodtam (két napja még a szót se ismertem) itt látom, inkább a forgókésest javasoltátok. Belefér a drágább is (ahhoz képest, amit eleinte rászántam), viszont a lentebb többször javasolt Philips S9031-et nem láttam sehol 80e alatt, annyit nekem ez nem ér.
Tudnátok javasolni erre jó minőségű és tartós megoldást, illetve boltot, ahol van is készleten?
Köszi előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest