- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Amerigo57 #12599 üzenetére
Én találtam egyet. [link] Éppen most beszéltem velük, a Szerviz Ügyfélszolgálat telefonszámán. Igen csak korrektnek tűntek és előzékenynek is. Mindent meg tudtam beszélni velük, rendelést leadni...stb. Borotvát is javítanak, azt mondta a szervizes, hogy közel 30 éve ők a márkaszerviz, borotvához minden tartozékot (beleértve az akkut is) tudnak beszerezni és javítani, cserélni.
A MM és az euronics is hozzájuk küldi a garanciális borotvákat, de azt mondta, hogy évente alig csak néhány ilyen esetük van. Szerencsére. -
Jenne
őstag
válasz
Amerigo57 #12565 üzenetére
Köszi.
Jó lenne csak a hangra kipróbálni, hogy a pana "szúnyog" hangja mennyivel hangosabb vagy zavaróbb mint a már megszokott braun kilencesem mélyebb hangja? Voltam MM-ban, ott volt kiállítva a polcra három különböző Pana borotva. Az egyik egy Panasonic ES-LV6N, ez nagyon hasonló az ES-LV65-höz. Akkuja csontra lemerülve - másik kettőé is - így be sem indult, de hiába kértem az eladót, hogy tegyük fel kicsit töltésre, nem lehetett. Fene sem érti ezt a hozzáállást.
Majd azért kíváncsi lennék, hogy azt a borotvát hogy adják el? Csökkentett áron mert kiállított darab volt? Vagy bontott csomagolásúként? Vagy újként? És hogy az akkuja ami teljesen le volt merülve (kérdés az is hogy mióta áll így lemerült akkuval a polcon) majd mennyire regenerálódik és veszi-e majd rendesen a töltést. Li-Ion akkuk halála ha csontra lemerítve tárolják őket ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest