Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
minden akksis borotvát tölteni kell, ergo van hozzá hálózati kábel, vagyis akksi ide vagy oda, működik természetesen hálózatról is. feltéve, hgoy nem külön dokkolós töltős.
de ha bemész csak megnézni egy média marktba akkor azonnal látod.
tapasztalatom az, hogy az akksiról soha se fog olyan erősen működni a borotva mint hálózatról és mindegy, hogy 20 vagy 50 ezer forintos kütyü.
hálózatról a legjobb....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ma már lespórolják, csak a drágábbhoz kapsz..
a 9e ft-os szennhejzer fülesemhez se kaptam semmit, csak egy madzag, dugó, két pár szilikon párna, oszt csókolom. "füves" zacsiban tárolom, mert azt le lehet zárni.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Nimrod
addikt
Pár nap használat utáni tapasztalat.
Körkésessel ellentétben többször is át kell mennem ugyanazon a területen, viszont simábbra is borotvál. Borotválás közben nem érzem azt, hogy csipkedné a szőröm.
Ami rossz hír és nem tudom, hogy ez a borotva bűne-e, vagy csak nekem kell szoknom most, hogy sebes lett a nyakamnál. Remélem egy hét múlva már nem lesz vele ilyen gond, mindenesetre elég borostás marad az áll alatt, illetve amit már más hasonló borotvánál is megfigyeltem, hogy ottmarad a bajusz széle, kicsit nehezen boldogul vele.[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
Kis idő elteltével íme a véleményem a készülékről.
Összességében meg vagyok vele elégedve, körülbelül 10 perc a borotválkozás, tisztítással és mindennel együtt. A nyakam eléggé szőrösre hagyja, de nekem jó így.
Az eleinte tapasztalt égető bőr nem jött többet elő és az sem baj, ha sebes valahol az arcom borotválkozáskor, nem fogom tőle szisszenve elkapni a borotvát.
Eleinte sokszor rányomtam a kikapcsoló gombra használat közben, erről is végre leszoktam.
Szakállnyíró is tökéletesen működik, szóval nem bántam meg ezt a vételt. -
Integra
titán
795cc-m van, csak ajánlani tudom
nem lehet a cruzerrel összehasonlitani, teljesen más világ. az egész vágófej felépités külön történet a series 7-nél. 1 éve használom már, kopásnak jele sincsen még a fólián.a kencés borotva meg bőrfüggő szerintem erősen, nekem ezek a nivea zselés borotvás dolgok nem jöttek be, csak száraz bőrt tudok borotválni, ha rajta ez a kence, akkor betapad a szakállam, tök reménytelen történet. mondjuk lehet, hogy neked meg a végén pont az a jó. de a nivea zselés cucc, az nem filipsz körkéses történet?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
andrasferenc
tag
Szia!
Jelenleg a Braun Series 7 790 tipust nem forgalmazzák. A 760 és 790-es között az a kölönbség, hogy a 790-esnél van 25 mp-es gyorstisztítás (de akkor nem szárítja meg a borotvát) és a 790-es kijelzőjén még van higiéniai kijelző, amely a szennyezettséget mutatja meg. Mivel a tisztítóegység amúgy megállapítja a borotva szennyezettségét és felajánla a megfelelő tisztítási programot, sok jelentősége nincs. Legfeljebb utazásnál, amikor nem viszi az ember magával a tisztító egységet. -
Nagya21
addikt
HAli!!
Ha amiatt preferálod a hálozati módot, mert az akksis bonyolultabb, tönkremegy etc, akkor tévedsz.
A mai minöségi borotvákba li-ion akksik vannak, nekem 4 évesen még teljes feltöltés után 107 percet ír(110-el indultunk), szóval sztm akksis a nyerő, már a kényelem miatt is(panelba a tükörrel szemben van a konnektor, hajszárításhoz elmegy, de feszülő madzaggal borotválkozni Brrrrr)
De ha netalán tönkre menne az akksi, akkor is üzemel a töltőjéröl.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Integra
titán
nálam semmi ilyen probléma nincsen, a braun fogkefével sem. soha nem is volt. a fogkefe mechanikája egyszerűbb, valszeg az akksija is. a mostani oxijet centerem már 4 éve nyúzom, gyengülést nem érzek, mint ami új.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SOAD19
addikt
Sokallod?! Ha, egy patron 3-4 hónapig kibírja, akkor nem olyan vészes az szerintem, és két patront kapsz 4k-ért. Ezelőtt Mach3-as pengékből 2-3 havonta kellett vennem újat, ami kb. ugyanennyibe került.
Mod: 1 patron - 3 hónap --> havi szinten durván 700 ft, nem tűnik olyan vészesnek, nem?!
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
Használattól függ, hogy meddig bírja. Nekem általában elég egy évre két patron, ráadásul én két borotvát tisztítok vele felváltva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest