Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Ha jol vettem észre az RF nél 4 penge van, az RT nél max 3, de nagyobb tudás..
Szal az RF erősebb, az Rt meg komfortosabb... Milyen az arcszőrzeted? MErt ha erős mint pl nekem akkor talán érdemesebb lenne kipróbálni az RF31-et...De majd mindenképp írd le a véleményed... Én nem merem megkockáztatni a szitásat.. Pedig decemberbe megrendeltem de nem hozták! Most meg egy Philips Rq vagy Qr? 1150et veszek.. Az kb 30 bol meg van (igaz több mint 23, de inkább összeszoritom a fogam és picit többet adok érte , de ez tuti jó, ráadásul igaz 18.000 a fej hozzá de jó hozzá a 70.000 Ft os azaz csúcskategóriás gépek 3D-s feje...
-
TayRol
nagyúr
a precizios fejzár azt jelenti hogy a fejet egy bizonyos pozicioban (a borotvához képes bizonyos szögben) le tudod fixálni, hogy pl. a bajusz es az orr találkozásánal a hajlatban ne mozogjon. hátha itt jobban illusztrálják. nekem is van es sosem használom(tam).
wet&dry a zuhany alatti használatot es a habbal (géllel) valo borotválkozást IS jelenti. én odáig voltam ezert a funkcioért a philipsemben de mar nem hiányzik. ugyis tukor elott es szárazon borotválkozom.
a hordtáska nekem kell, sokat cipelem szoval nem hátrány.
Pana-t nem ismerem, de a braun azert mégiscsak egy borotvagyarto cég, én tőlük venném meg.
-
Xe3
csendes tag
Azt már most látom, hogy a panasonicnál a neveket elírtam:
Az említett típusok:
ES-RF31
ES-RT31-S503ES-RT81-S503
ES-RT81-S803De a kérdések maradnak:
PANASONIC kérdések: ([PANASONIC összehasonlítás])
- Az RT81-S503 és az RT81-S803 között mi a különbség? A Pana oldalán nincs fent az 503, így nem tudom összehasonlítani.
- Az ES-RF31 és ES-RT31-S503 közül a ES-RF31 a jobb? Annak 4 pengéje van, ívelt a borotva szita és simító pengéje is van és a működési idő is 65 perc a 45 helyett (az aksija nem Ni-MH, hanem Li-ion)
- Mit jelentenek a különböző típusjel részletek? (RT <-> RF, 31 <-> 81, -503 <-> -803). Erre tudja valaki a választ? -
Xe3
csendes tag
Feltettem a Panasonicnak a kérdést az RF RT srb-kel kapcsolatban. Itt a hivatalos válasz:
Az RW sorozat készüléke 2 borotvapengével rendelkezik.
Az RT; LT; RL sorozat készülékei és a 7101-es készülék 3 borotvapengével rendelkeznek.
Az RF; LA sorozat készülékei 4 borotvapengével rendelkeznek.
Az LV sorozat készülékei 5 borotvapengével rendelkeznek.A sorozatokon belül a magasabb számmegjelölés fejlettebb tulajdonságokat jelöl, pl. a töltésjelző 1 vagy több LED-ből áll, vagy LCD kijelző van rajta, rendelkezik automata tisztítórendszerrel, rövidebb a töltési ideje.
A típusszám végén található kódsor minden készüléknél megvan, csak nem minden kereskedő írja ki, tehát az ES-RF41-S503 és ES-RF41 ugyanaz a készülék. Az ES-RT81-S803 és ES-RT81 ugyanaz a készülék.
A típusszám utáni kódsornak a felhasználó szempontjából nincs jelentősége.
-
klepto
addikt
Ott van az adataimnál, én (sajnos) dunaújvárosi emberke vagyok
Egyébként borotvát még csak-csak lehet kapni, elvétve szokott lenni pár típus a Tescoban, és az Interspárban, de ezek a boltok alkatrészt nem tartanak semmihez, a porzsákokat leszámítvaHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest