Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3501) aronpapa válasza T.Z. (#3500) üzenetére


aronpapa
tag

Hát, ez nagyon nem érdekli a céget. Mármint, hogy ennyi rá a kereted. Ha ennyid van, annyiért ezt kapod. Kell, vagy nem, ez van ... Sajnos. Szerintem hiába is töröd magad, nem fogsz dűlőre jutni a szervizzel.

(#3502) Ycebird


Ycebird
csendes tag

Na, akkor legyen itt egy kis reklám a Philips-nek... :-)
1991-ben kezdtem borotválkozni, pár pengés próbálkozás után (kicsinálta a bőröm) úgy döntöttem, mivel volt egy kis spórolt pénzem, így beruházok egy villanyborotvára. (Braun-t ekkor még nem lehetett itthon kapni.) Mivel Philips volt az egyetlen normális alternatíva, így egy dupla körkéses készüléket vettem (pontos típusra már nem emlékszem, de nem az olcsóbbik fajtából). Félévente/évente egyszer kellett (volna) olajozni, azonban ez inkább olyan másfél-két éves olajzási periódus lett, mivel a készülék nem volt vízálló és olajozás után a bőrömre is kicsapta az olajat, akármennyire is keveset használtam, így ezért és a lustaság miatt nem mondhatnám, hogy a rendszeres tisztításon kívül más módszerrel is karban lett volna tartva. Elég erős arcszőrzetem van, így 2-3 évente fejet kellett benne cserélni, mert vagy eltört egy kés vagy már tényleg átment szőrszál húzóba, vágás helyett. Többnyire 1-2 naponta borotválkoztam akkoriban, ahogyan épp jött. A bőrömnek nem volt semmi baja utána, bár tény, hogy nem nyújtotta a penge utána bababőrt sosem és nagyon rányomva képes volt kipirosítani az arcom. A 2-3 évente történő pengecserétől eltekintve egészen 1998-ig bírta a készülék, mikor az akkummulátor feladta. Az utolsó fél évben már csak hálózatról tudtam borotválkozni, annyira behalt az akksija. Próbáltam a szervízen keresztül anno újat rendelni bele, de mikor közölték az árát, akkor úgy döntöttem inkább beruházok egy új készülékre. :-) Így is lett. Mivel a körkéses Philips nagyon bevált és tudtam magamról, hogy lusta vagyok rendszeresen takarítani is, így egy olyat kerestem, ami megfelel ezen igényeimnek, így 1998-ban vettem egy 3 körkéses, langyos folyóvízzel tisztítható vízálló változatot, amelynek ráadásul már kvarckristályos kijelzője volt, melyen percre pontosan mutatta a fennmaradó töltési időt. Sajnos a pontos típusát így fejből már nem vágom, ha esetleg valakit érdekel, akkor otthon majd megnézem, de lényeg a lényeg, immáron 15 éve ezt a borotvát nyúzom úgy, hogy ebben még kést sem kellett cserélni mióta megvettem és a mai napig tökéletesen nyír. A karbantartása mindössze annyi, minden borotválkozás után egy 3 másodpercces mozdulattal kirázom belőle a levágott szőrt, valamint amikor kijelzi (!!!), akkor betartom egy kis meleg csapvíz alá, átöblítem a fejeket és kész, ez sem tart tovább fél percnél. Kb. évente egyszer pedig teljesen szétszedem a késeket és alaposán átkefélgetem a hozzá adott kis kefével, bár igazából ez csak amolyan lelkiismeret megnyugtatás, ezt már nem kell olajozni. :))
Ez már babapopsit csinál 15 éve, nem úgy mint a 2 körkéses verzió (ahhoz képest ez már lift & cut technológiát használ valószínűleg azért).
Az egyetlen dolog, ami az idő elmúltával szép lassan elkezdett benne amortizálódni, az az akkumulátor. Emlékszem első töltésnél 76 percre lehetett feltölteni (egy borotválkozás kb. 4-5 perc). Manapság már "csak" 52-54 percig megy fel a számláló, valamint korábban 0-ig ment le a perc érték, míg mostanában 15 perc körül már leáll és újratöltést igényel. Igazából ezzel még teljesen jól együtt lehet élni és használni. Mindössze csak azért tévedtem ide, mert esetleges akksi árakról akartam tájékozódni és véletlenül belebotlottam ebbe a fórumba, így gondoltam ha már itt vagyok, leírom én is a véleményem. :)) Remélem még jó pár évig kitart, mindenesetre ha egyszer feladja a napi harcot, akkor biztosan Philips-re fogok beruházni legközelebb is. :-))

[ Szerkesztve ]

(#3503) dedikamion


dedikamion
csendes tag

Sziasztok!
Régen kaptam egy philips 3 körkéses borotvát ami nekem nem jött be. Lenyúzta a képem. Elajándékoztam. Most megérett az idő hogy vegyek egyet.
3 napon keresztül csak a fórumokat meg árukereső oldalakat nézegettem, hogy milyen borotvát vegyek. Azt vettem ki a véleményekből hogy 20 000 ft-nát többet csak az adjon ki rá aki csiribiri cuccot akar, és akinek van lóvéja, és nem tud mit kezdeni vele :K A vélemények alapján Braunt vagy Grundigot néztem ki. A Braun 11 000 20 percet bír az aksija 1 rezgőkéses, a Grundig 2 rezgőkéses és 1 órát bír az aksija és 6400 ft ezt vettem meg. 4 perc alatt végzek egy 2 napos borostával. Teljesen simára borotvál :C Majd 1 év múlva megírom hogy szuperál.

Ez csak egy vélemény azoknak, akik villanyborotvát szeretnének venni!!!

(#3504) pit stop


pit stop
addikt

Sziasztok!
Jelenleg egy Braun Flex Integral Vision 5414-est használok; a csatlakozónál viszont kezd meghalni. Braun Series 3-as 330-asra gondoltam helyette, az mostanság ugyanazt tudja ha jól láttam. Kérdésem lenne hogy jól láttam? :U

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#3505) Nagya21 válasza dedikamion (#3503) üzenetére


Nagya21
addikt

Hali!!
És szitát kést néztél a grundighó' ??
Nekem volt, mikor kilukadt kuka, mert nem lehetett kapni hozzá.
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#3506) kirkri válasza Nagya21 (#3505) üzenetére


kirkri
addikt

Bár nem ismerem a konkrét modellt amit vásárolt a fórumtárs, de szerintem az eBay korában már ilyen dolgokat nem lehetetlen beszerezni. Más kérdés, hogy amennyiben ilyen olcsó volt a borotva, akkor mennyire lehet hozzá gazdaságosan szerezni.

21 éve a Prohardveren! ™

(#3507) dedikamion


dedikamion
csendes tag

Sziasztok!
6400 ft-ba került az egész borotva. A fóliát a neten 6-8000 körül árulják. A többi márkához sem lehet olcsóbban megkapni. Ezért megéri venni egy új gépet. De ha egy 15 000 ft braun 2 év után csak hálozatrol működik, mert haldoklik az aksi ami eredetileg 20 percet bírt, és a fóliát is cserélni kell mert ugyan úgy elkopik, az jobban fog fájni. Egy 50 000-es gépnél lehet tovább bírja az aksi. De én annyit nem adok érte. Mert ugyanúgy elvégzi ez is a dolgát. És az aksi 1 órát bír. :K
ÉN így gondolkoztam :K
Sokan megveszik a drága csillogó gépeket és azokhoz drágább is a fólia. Max annyival tud többet hogy teljesen vízálló.meg kijelzi hogy mennyit bír az aksi. Ha ez elromlik vagy cserélni kell 1-2 év után a fóliát, akkor veszek egy újat. 1 év gari van rá, ha a motor elromlik azt úgy sem javítják.Kapok egy újat.
Manapság nem biztos hogy az olcsóbb a rosszabb.

(#3508) dedikamion


dedikamion
csendes tag

Még valami!
3 napig nézegettem a fórumokat és az árukeresőket. És 20 000 ft alatt is lehet jól működő gépeket venni. Körkéseseket is. Nekem a grundigra esett a választásom.
Mindenkinek más jön be :K

(#3509) Nagya21 válasza dedikamion (#3508) üzenetére


Nagya21
addikt

Hali!!
Lehetni lehet az occók között is jót kapni nem tagadom, nekem a grundig, meg a Remington is jó volt, csak alkatrész nem vót, vagy horror áron.
A braun jó, (most is), szinte vadi új szita van rajta, csak a müanyagjai mállanak(ha valaki igényt tart rá 1K-ért viheti, 5-ös szériás Braun mozgófejes)
Az annó csúcskategóriás Philiips-em (HQ89XX 30K)még most is 4 év után tökéletes állapotban van, az 1 éves RQ1250-s ujkora óta nyüszög a müanyagja, de egyébkén tökéletes.(dolgozói eksön 16K-bótba 50K)
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#3510) gaben82


gaben82
tag

Meglett a Philips RQ1290-es csoda, eddigi tapasztalataim:
Először borotva géllel használtam, kicsit nagy volt már a szőröm kb 1 hetes :) így 2-3x végig kellett mennem, az eredmény viszont tökéletes, nem gondoltam volna hogy ennyire sima lesz a bőröm. Az első használat után a nyakamnál kicsit kipirosodott, de kb fél óra és el is múlt.
Másodszorra rá 3 napra borotválkoztam, gondoltam kipróbálom szárazon, lenyűgözött, még jobb szerintem szárazon, és jóval egyszerűbbnek is tűnt, és most már ki se pirosodtam sehol. :)
Örülök hogy ezt választottam, 40eFt-ért meg ez a típus ajándék :)
Ajánlom mindenkinek az R12xx szériát.

(#3511) T.Z. válasza aronpapa (#3501) üzenetére


T.Z.
csendes tag

No igen, pont ma beszéltem az ügyfélszolgálattal, miután a szerviz visszaadta a borotvát, hogy szerintük ez így jó. Sajnos pont ez az egy típus (tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát), amelyik állítólag csak akkumulátorról működik, de valamiért "kimaradt" a használati utasításból...és természetesen sem pénzvisszafizetés, sem csere másik készülékre. Ha nem merítem le teljesen és rátöltök, kinyírom az akkukat, ha lemerítem, nem tudom befejezni a borotválkozást... :(((

Mindenesetre okulásként mindenkinek: Braun 150s típusú borotvát (5685-ös típusszám) SENKI NE VEGYEN, MERT EGY RAKÁS TRÁGYA! Nem hajlandóak elismerni: hibáztak azzal, hogy nem emelték ki, csak és kizárólag akkumulátorról hajlandó működni a készülék. Ha ez meglenne, mindjárt kevesebbet adnának el belőle... :(((
Kedves, ügyfélbarát hozzáállás. Ki a szar gondol arra, amikor valaki megvesz egy ilyen készüléket ajándékba valakinek, hogy ilyenre rákérdezzen, amikor nincs benne az útmutatóban?

Azért nehogy már 30-40e Ft alatt ne legyen élet Braunéknál! :W Egy 3-4e Ft-os, márkátlan készüléknél még elnézi az ember, de ezt nem gondolom annak.

[ Szerkesztve ]

(#3512) gaben82 válasza T.Z. (#3511) üzenetére


gaben82
tag

Ha van rá garancia, akkor tudod a megoldást... )
jaj tönkrement a borotvám, szeretném levásárolni, mert nem akarok megint ugyanilyen típust, nehogy az is tönkremenjen, inkább fizetek rá...

(#3515) negyedes


negyedes
addikt

ma megjott az uj braun 5050CC-m. :C

mar alig varom hogy hazaerjek es nekialljak kiprobalni, bitang jol nez ki. :R

egy cruzer 3-at cserelek le, mert mar nagyon nem vagott a feje es a nyakam korul meguj koraban is sokat hagyott ott.

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#3516) negyedes válasza negyedes (#3515) üzenetére


negyedes
addikt

jo 4 napos borostat adtam neki, vastag ellenallo a szorom, 2. lehuzasra levtte teljesen. :Y le a kalappal a braun elott. :R

a tisztitoallomasban kell tartani vagy jo kulon mellett es csak mikor tolteni kell akkro rakjam bele?

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#3517) bogabi válasza negyedes (#3516) üzenetére


bogabi
senior tag

Én pl. majdnem minden nap használom a 760-ast, de egy héten egyszer rakom bele a tisztítóba. Közben vízzel szoktam kiöblíteni. Azt viszont nem tudom, hogy a tiéd vízálló-e.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#3518) dreamcatcher


dreamcatcher
tag

Sziasztok!
Olyan villanyborotvát keresek, amivel kulturált borostásra tudom nyírni az arcszőrömet, akár naponta-kétnaponta, és csak nagy ritkán, ha olyan kedvem van (2-3 havonta?) használnám teljes arcszőrtelenítésre. Az mennyire fontos a borostásra vágás esetén, hogy érzékeny bőrű vagyok?
A Braun Cruzer 6 szakáll- és hajvágón gondolkozom, de nem tudom, h ez tényleg jó-e erre? Van valakinek esetleg tapasztalata-véleménye ezzel kapcsolatban?
Sajnos villanyborotvák területe teljesen ismeretlen számomra, eddig a manuális-pengés változatot használtam, ezért lehet, hogy ez egy tökhülye kérdés lesz :) : a leírás szerint "A 2 szélességet kínáló szőrnyíró forog". Ez forgófejes? Mert hát a kinézet alapján nem az (szerintem :) ), de akkor mit is jelet ez a mondat?
[link]

Előre is kösz, ha valaki válaszol és még egyszer bocs, ha hülyeséget kérdeztem. :)

(#3519) ABE válasza negyedes (#3516) üzenetére


ABE
őstag

Szerintem érdemes külön tartani, amikor nem használod a tisztító patront, vedd ki és zárd le a kupakkal, így tovább tart. Ha borotválkozások után alaposan kitisztítod kefével a fejet és leöblíted vízzel, elég hetente egyszer tisztításra berakni, tölteni meg külön is tudod szükség esetén.

Más: én meg egy 390cc-hez jutottam hozzá igen kedvező áron. Egy alkalommal használták, cserébe 25e-ért tudtam megvenni. Ezt csak azért említem, hogy aki borotvát szeretne venni, sokat spórolhat azzal, ha egy alig használt darabot bevállal. A típusról annyit, hogy kicsit tartottam tőle, mert itt még nem mozog külön a fej (eredetileg egy 570s-t szerettem volna, de az már nem beszerezhető), mégis kimondottan szépen és kíméletesen végzi a dolgát, végre nem pattogzik ki a nyakam. :B

[ Szerkesztve ]

(#3521) H0r1


H0r1
tag

Sziasztok!
Par napja a 390 cc Hugo Boss borotvasok taborat erositem!
Nagyon nagyon ( NAGYOON! ) erzekeny a borom. Eddig Pro glide + GÉL kombó volt a legjobb, de folyamatos szőr benövések , pattanások. Elso hasznalat utan elmondhatom, ezek mind megszuntek, es semmilyen bor irritaciot nem okozott ( leszamitva az 1 oras kisebb viszketest, de ezt sokminden okozhatta! ).
E Digital-ba lett vasarolva.

Amin meglepodtem, ha megnezed a braun oldalat a tobbi Series 3-mal osszehasonlitva csak ez alkalmatlan zuhany alatti habos / geles megoldassal borotvalkozni. Ha minden ugyan az akkor ezt hogy hoztak ossze?!

(#3522) SOAD19 válasza H0r1 (#3521) üzenetére


SOAD19
addikt

Ne foglalkozz vele, úgyis szárazon célszerű, ajánlott borotválkozni. ;)

(#3523) ABE válasza H0r1 (#3521) üzenetére


ABE
őstag

Nálam is van egy nagyon enyhe viszkető érzés (mondjuk arcszeszt nem használok), illetve kicsit melegnek érzem a pofázmányom borotválkozás után, de ebből nem látszik semmi, szóval ennyi kellemetlenség vállalható. :K

Még egy megjegyzés, amit apám tapasztalata, illetve a Braun ajánlása alapján megjegyeznék: aki rendszeresen használja a borotvát - értsd: legalább heti 3-4 alkalommal -, az 1.5-2 évente cseréljen fejet, mert a lassú, de folyamatos penge elhasználódáshoz valamennyire hozzászokik ugyan a bőr, de idővel már nem vág olyan szépen, és nem is olyan kíméletes, tehát a minőségi ápoláshoz ez még szükséges.

(#3524) H0r1 válasza SOAD19 (#3522) üzenetére


H0r1
tag

Ebbe igazad van, ugy is hasznalom, viszont 100%-ra vizallo? Lemostam ma de csak a veget mertem :D

(#3525) ABE válasza H0r1 (#3524) üzenetére


ABE
őstag

Itt a Series 3 leírása: [link] Szerintem a 390cc-nek alapvetően a feje mosható.

(#3526) H0r1


H0r1
tag

390cc t valaki probalt mar zselevel vagy habbal? Holnap kuprobalom ha nem teszi tönkre.

(#3527) dash17291 válasza T.Z. (#3500) üzenetére


dash17291
tag

Hasonló szitu, pár hónapja megírtam.

Úgy szar a Braun ahogy van! :O

(#3528) lela


lela
aktív tag

Üdv!

Vettem egy Braun series 7 760cc borotvát használtan.Már fél éve jól működik .Kaptam hozzá tisztító folyadékot, és azt üresnek jelzi végleg.Eddig sikerült némi ki be húzogatással orvosolnom.De már nem segít hiába nyomom le a tetejét hogy jobban belelógjon az érzékelőbe üresnek jelzi.A kérdésem arra vonatkozna hogy lehet e csak folyadékot venni hol és mennyiért illetve nincsen rajta semmilyen típus megnevezés.Milyen kell bele?Van külön utántöltő is de nem tudom hogy érdemes e esetleg olyat venni.Mintha valaki említette volna ebay-en.Mivel tisztítás előtt el szoktam mosni ezért nem sok moszat kerül a tartály alsó szűrőjébe ezért lehet elég lenne csak folyadék is.Hol a legolcsóbb?

Köszönöm a válaszokat előre is!

(#3529) kirkri válasza lela (#3528) üzenetére


kirkri
addikt

3000 forintért már lehet venni 2 darabos kazettát. Ha egy kazettával kihúzol egy fél évet, akkor 1500 forint nem olyan nagy összeg egy fél évre.

Ha utántöltőben gondolkodsz, akkor az eBay-en lehet venni jó áron, de a fenti kazettás ár mellett nem éri meg ezzel vacakolni szerintem.

21 éve a Prohardveren! ™

(#3530) lela válasza kirkri (#3529) üzenetére


lela
aktív tag

És mi a különbség a ccr2 illetve ccr3 között?

(#3531) kirkri válasza lela (#3530) üzenetére


kirkri
addikt

Az egyik két darabos, a másik három. :)

Ezt jelölik a számok a betűk mögött.

21 éve a Prohardveren! ™

(#3532) lela válasza kirkri (#3531) üzenetére


lela
aktív tag

Nagyon köszönöm!

(#3533) kirkri válasza lela (#3532) üzenetére


kirkri
addikt

Szívesen!

21 éve a Prohardveren! ™

(#3534) legiaap


legiaap
nagyúr

Kérdésem a következő lenne:
Adott két készülék:
Braun Cruzer
Braun Series 3
A hosszú szőrszakállvágós rész mekkora hosszúségúra vágja le az egyiknél és mennyire a másiknál?

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3535) ABE válasza lela (#3528) üzenetére


ABE
őstag

Házilag lehet kotyvasztani folyadékot: How to safely refill your Braun Pulsonic cleaning cartridge
70%-os alkohol, némi glicerin (a kenés miatt), és némi aroma (az illat miatt) kell hozzá. Lehet erősebb alkoholból is, de akkor vízzel ki kell egészíteni, hogy megfelelő legyen az oldat, különben nem érzékeli a tisztítóegység (gondolom valami ellenállás mérésen alapszik a dolog). Mondjuk végig kéne olvasnom megint a kommenteket, hogy biztos legyek az arányban. :F

Még nem próbáltam ki ezt az egyveleget, csak a kazetta tisztításáig jutottam, az mondjuk sikeres volt.

[ Szerkesztve ]

(#3536) Beri78


Beri78
őstag

Sziasztok!

Mi alapján érzékeli a tisztító állomás, hogy a borotva tiszta, koszos...
Nem mindig azon keresztül töltöm, mert sokat ingázok, és kíváncsi vagyok, hogy ha pl 2 hétig nem vagyok az állomás közelében, de utána beteszem, akkor is tudni fogja, vagy csak valami időérzékelő van benne, és az alapján érzékeli, hogy mennyi idő telt el?

Köszi

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#3537) kirkri válasza Beri78 (#3536) üzenetére


kirkri
addikt

Én időre tippelek.

21 éve a Prohardveren! ™

(#3538) Integra válasza ABE (#3535) üzenetére


Integra
titán

pancsoljon ezzel akinek türelme és kedve van.. aki meg nem tud megvenni 2 patront évente, az ne vegyen 70ezerért borotvát.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#3539) Beri78 válasza kirkri (#3537) üzenetére


Beri78
őstag

De vajon mi alapján számolja az időt?
Mert ügye, ha elutazok, akkor nincs bedugva az állomás, mert viszem magammal a kábelt....és ha 2 hét után bedugom, akkor mi alapján tisztít?
Nem értem :N :O

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#3540) bogabi válasza Beri78 (#3539) üzenetére


bogabi
senior tag

Marha egyszerű: a beretva jegyzi, hogy mennyi üzemidő vagy bekapcsolás telt el két tisztítás között pl.

@Integra: teljesen egyetértek.

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#3541) kirkri válasza Beri78 (#3539) üzenetére


kirkri
addikt

Szerintem működési időt figyel. Tehát teszem azt 50 perc működési időhöz rendel 3 csíkot a kijelzőn.
Ezt onnan gondolom, hogy egyrészt ezt a legegyszerűbb megvalósítani, másrészt többször megfigyeltem, hogy adott ideig borotválkozva ugyanannyi egység "fogyott el" a kijelzőn függetlenül attól, hogy nagyon szőrös voltam-e, vagy sem.

Ebay-en lehet venni külön tűrhető áron tisztító egységet. Ha kétlaki életet élsz és nem akarod állandóan hurcolászni, akkor érdemes beruházni egy második egységbe.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#3542) Beri78 válasza kirkri (#3541) üzenetére


Beri78
őstag

Köszi a válaszokat, így már érthető - és logikus is:)

(második egységet is mindig hurcolászni kellene, mert nem fix helyekre megyek, hanem mindig máshova)

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#3543) andrasferenc


andrasferenc
tag

Szerintem nem csak a működési időt méri, hanem tegyük fel, a borotva elektromos ellenállását is. Van amikor 3 borotválkozás után jelzi legszennyezettebb fokozatot, de van amikor négy után. Azt is tapasztaltam, ha olyankor borotválkozik az ember, amikor nem annyira szennyezett a bőre (nem volt kint az utcán stb.), akkor négy borotválkozás után a legszennyezettebb. A borotválkozási idő megközelítőleg mindig ugyan annyi. Én benne hagyom a tisztítópatront a tisztítókészülékben. Kb. 24-25 tisztítást bír így ki.

(#3544) sanzi89 válasza Integra (#3538) üzenetére


sanzi89
addikt

Szerintem ezt majd mindenki eldönti magának... :U

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#3545) ABE válasza Integra (#3538) üzenetére


ABE
őstag

A 30e forintos 390cc-hez is jár ilyen egység, nem csak a Series 7-hez. Nem látom a problémát abban, hogy valaki esetleg spórolni akar ha lehetősége adódik rá. Mellesleg a leírás arra az esetre is jól jöhet, ha hirtelen nincs lehetőség pótolni a gyári folyadékot. Olyankor egy patrontisztítás, utána pedig gyógyszertári alkohol + arcszesz kombinációja is ki tudja váltani átmenetileg.

(#3546) bandus


bandus
veterán

egy braun cruzer 4-es beretvát használok, teljes megelégedéssel, főleg a trimmelős részét, rövidebb szakállhoz, de ezt sikerült eltörnöm. van ötletetek honnan szerezhetném be? ebayen nézelődve, ha nem muszáj nem adok 5k-t ezért a darab műanyagért.

másik kérdés, hogy esetleg a prémium kategóriás dolgok (series 3-7) is alkalmasak ilyen néhány napos borostánál valamivel hosszabb szakáll kialakítására, vagy azokat a sima arcbőrnek találták ki?

köszi a segítséget :R

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#3547) legiaap válasza bandus (#3546) üzenetére


legiaap
nagyúr

Ehhez hasonló kérdést tettem fel, csak senki nem válaszolt.
[link]
Nekem is volt Cruzerem és mindig borostás kinézetet alakítottam ki vele, de már ezer éve használtam.
Most a Series 3-al csinálok borostát. Olyan 2-3 napos nagyságú borostát tud. De csak két méretet tud. Vagy csupasz vagy a 2-3 napos borosta, ami nem tudom mekkora hossznak felel meg. Nem találtam róla adatot.
A Cruzerrel mekkora a legkisebb hossz amit tud? 1 mm rémlik, de én kisebbre emlékszek.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3548) bandus válasza legiaap (#3547) üzenetére


bandus
veterán

tud ilyen "mákosra", ami szerintem kb fél mm, az kevés nekem. esetleg ha van egy képed arról, hogy a series-zel milyen maximum hosszúságút tudsz csinálni, azt megköszönöm :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#3549) negyedes válasza bandus (#3546) üzenetére


negyedes
addikt

na nekem egy cruzer 3 volt azt csereltem egy 5050cc-re, na most az 5-os 3 napos eros borostat sima leszedi 2x atmenessel. ;) de formazni nagyon nehezen lehet. :(

nekem szakalam van es sokszor modositom a stilust ezert meghagytam a cruzert. pl mikor korszakallam van, heti 3x megcsinalom a fuggoleges reszet(all-szaj kozott) a cruzeral. igy elerem hogy mindig jo legyen a szakalam es szinte pengesimara borotvalt arc. :K ezt az 5 is meg lehet csinalni de nagyon ovatosan nehogy belevagjak a szakallamba. gyorsabb a cruzert elokapni es azzal zepen beformazni.

[ Szerkesztve ]

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#3550) #88727040 válasza Ycebird (#3502) üzenetére


#88727040
törölt tag

Azt azért nem hiszem,hogy 91-ben nem lehetett pl. Budapesten Braun-t kapni,amikor már 89 előtt is lehetett kapni,ha máshol nem,akkor a Dollárboltokban,azok meg megyeszékhelyeken is voltak,igaz dollár kellett hozzá.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.