- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Z.
csendes tag
válasz
aronpapa #3501 üzenetére
No igen, pont ma beszéltem az ügyfélszolgálattal, miután a szerviz visszaadta a borotvát, hogy szerintük ez így jó. Sajnos pont ez az egy típus (tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát), amelyik állítólag csak akkumulátorról működik, de valamiért "kimaradt" a használati utasításból...és természetesen sem pénzvisszafizetés, sem csere másik készülékre. Ha nem merítem le teljesen és rátöltök, kinyírom az akkukat, ha lemerítem, nem tudom befejezni a borotválkozást...
Mindenesetre okulásként mindenkinek: Braun 150s típusú borotvát (5685-ös típusszám) SENKI NE VEGYEN, MERT EGY RAKÁS TRÁGYA! Nem hajlandóak elismerni: hibáztak azzal, hogy nem emelték ki, csak és kizárólag akkumulátorról hajlandó működni a készülék. Ha ez meglenne, mindjárt kevesebbet adnának el belőle...
Kedves, ügyfélbarát hozzáállás. Ki a szar gondol arra, amikor valaki megvesz egy ilyen készüléket ajándékba valakinek, hogy ilyenre rákérdezzen, amikor nincs benne az útmutatóban?Azért nehogy már 30-40e Ft alatt ne legyen élet Braunéknál!
Egy 3-4e Ft-os, márkátlan készüléknél még elnézi az ember, de ezt nem gondolom annak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Roborock S7 robotporszívó
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- OLCSÓ MONITOROK
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest