- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello mindenkinek!
Figyeljetek már:
-volt egy régebbi philpsem (5820), és égette az arcom,de nem volt rossz.Több,mint 1,5 évig használtam-aztán volt egy alap Braun Series-1 130. Na ez marhára égette az arcom,de mondjuk ez sem volt rossz,de nem bírtam elviselni,ahogy éget (még a jegelés sem használt, csak kb 1,5 nap után) 1,5 hétig használtam, és a tokámon nem vitte le a szőrt.Egyébként egyszeri húzásra simára borotvált,csak utánna majd megőrültem az égő érzéstől. SOHA NEM FELEJTEM EL!!!
-most megint van egy philips 6695, és itt is kell jegelni,meg krémezni az arcom,mert éget,de nem annyira,mint a Braun,annak ellenére,hogy többször kell áthúzni az arcomon
Na most a helyzet az, hogy az eredmény nem volt rossz egyiknél sem ( nem pattogtam ki), meg egyszerűbb is, mint a habos pepecselés. Nem beszélve arról, hogy a minőségi a Gill. m3 pengék,habok,zselék milyen drágák...
Szerintetek mit csinálok rosszul? Egyáltalán megéri nekem a villanyborotva? (a habbal működő készülékek nem igazán érdekelnek,mert pont azért szeretnék villanyt használni, hogy a pepecselést elkerüljem,meg akkor már használhatnék Gill. pengét is, amit szintén nem akarok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest