- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
-
basaja
senior tag
Sziasztok Urak!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most váltottam telefont és a fényképeket nem tudom átküldeni a tv-re. Huawei Mate 10 Pro a telefon,Mirror Share bekapcsol,de nem találja a 6561/12 tv-t. A másik tv-t a gyerekeknél látja,az egy régebbi Sony Bravia. Ráadásul a régi telefonnal(Moto G5 Plus)a tartalomátküldés funkciót aktiválva azonnal megjelentek a képek a Philipsen. Erre tudok valami megoldást esetleg? A telefon topikjában az mondták,a tvn lesz a bibi...erre utal az is, hogy a Sony-t azonnal látja.
Előre is köszönöm a segítséget -
basaja
senior tag
Hali!
Nekem a 49 PUS 6561 van. Három hónapos a tv, gondom eddig nem volt vele. Hálózatról Kodival játszom le vele a filmeket, nekem a saját lejátszó nem jött be. A Kodi viszont mindent visz, igaz nekem UPC 500-as netem van. Nekem az Android tv-n is bejött, se fagyás, se lassulás nem tapasztalható. -
basaja
senior tag
-
basaja
senior tag
válasz
Vittoriohun #16012 üzenetére
Egy kis Kodi útmutató..
-
basaja
senior tag
válasz
Vittoriohun #16012 üzenetére
Hmmm, én a 3 terrás vinyóról nézem a filmeket,Kodi simán átjátsza,semmi kábel, igaz 500-as netünk van...
-
basaja
senior tag
válasz
Vittoriohun #16005 üzenetére
Hali!
Nekem a 49PUS6561/12 van. Telefonnal nekem sem sikerült párosítani, de 2 hangszóróval illetve 3 fej-és fülhallgatóval igen...szerintem csak a hangot adja ki bluetooth-on...de persze ez csak az én véleményem, talán jön majd nálam okosan, aki megmondja a tutit
-
basaja
senior tag
válasz
Janos46 #15814 üzenetére
egy ilyenem van nekem is...kezelési útmutató
-
basaja
senior tag
válasz
chesterboy #15750 üzenetére
Ki fogod használni a kisebb tv nagyobb tudását? Ha nem, akkor inkább a nagyobb a jobb megoldás...szvsz, de ezt neked kell tudni
-
basaja
senior tag
Nálam a 49 PUS 6561 nagyon jól teljesít, semmi gond vele. Xbox One S is gond nélkül csatlakozik,az Ambiligt játék közben fenomenális...Serviio pedig pc- ről tolja a filmeket, én szeretem...LG és Philips között vacilláltam, de eddig nem bántam meg a döntésem
-
basaja
senior tag
Köszi srácok, ha hazaérek megnézem a HDMI-t.Amúgy én is Sony-ról váltottam...
-
basaja
senior tag
Sziasztok!
Tegnaptól egy 49PUS6562 tudja vagyok. A kérdésem az lenne, hogy tegnap este, mikor összeraktam a tv-t,összekötöttem a UPC boxával,nem volt rajta hang. USB-n minden további nélkül hanggal ment a film, de a UPC-vel semmi. Hozzáteszem,nem olvastam még át a kezelésit, de valaki hátha tud segíteni...melóban vagyok és esz a penész...
Előre is köszi a választ, szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Arcam AVR550 Dirac Live
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari