Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Frissült a Telenor MyTV Otthon, és újra kompatibilis a tévéinkkel (legalábbis az én 7181-emet már annak mutatja).
Ráadásul jó is lett, végre normálisan használható, lehet hogy én is váltok mindigtv-ről erre.
-
HUNited
őstag
A Bluetooth vezeték nélküli, és eléggé lassú szabvány. Főleg, ha 4.1 előtti valamelyik fél. Szóval ezért tapasztalod hogy eszköze válogatja. Nekem a 4.1-es fejhalgatómon nem csúszott a hang, de ha kicsit távolabb mentem, már elő-elő fordult.
Szóval hatótávolság, és verzió.
(mo.-n hivatalosan nem kapható, de tudom ajánlani ár érték arányban a Bluedio headsetjeit, konkrétan a T2+-t)
-
hedgehog
senior tag
hali, kibányásztam végre:
Telenor MyTV Otthon apk
(dropbox link, majd egyszercsak törölni fogom, vagyis mondjuk innentől számítva két hét múlva ne akarja már senki letölteni)Mivel én nem vagyok Telenoros, eleinte nem akart beengedni, de aztán valahogy egyszercsak sikerült... de már nem emlékszem, hogy emailcímmel vagy telefonszámmal. Ha nálad is lenne ilyen gond, próbálkozz kitartóan...
-
hedgehog
senior tag
Elvileg ez a MyTV AndroidTVs appja: MyTV Otthon
Ez megy távirányítóval, és az UI is fekvő.Érdekes módon most nálam azt mutatja, hogy nem kompatibilis a tévémmel, pedig azon simán telepítettem anno. Ha nálad se engedné a telepítést, szólj és feldobom valahova az apk-t.
-
HUNited
őstag
Valami miatt az én telómon nem megy az ahogy te írod chromecast (ha arra gondolsz, hogy a teló képét és hangját átküldeni az azonos hálózaton lévő TV-re). De egyébként ez a csúszkálás, amit írsz a hangnál, ha jól rémlik van a beállításokban olyan a TV-n (meg ne kérdezd hol, csak láttam, de nem érintett), hogy hang késleltetése. Ezt próbáld megkeresni (pl a súgó keresőjébe írd be).
A fájlt töröltem a Dropboxból
Chromecast: Nekem az ez a TV-be dugható kütyü. Van egy ilyenem, kaptam pár éve a Googletól (Google rendszerekkel foglalkozom, és járok hozzájuk mindenféle képzésekre, ott adták): http://i2.cdn.turner.com/money/dam/assets/130730122817-google-chromecast-620xa.jpg, amire te gondolsz az szerintem (nem vagyok benne 100%-ig biztos) az a MiraCast, Google Cast, vagy WiDi (mind ugyan az elvileg).
-
HUNited
őstag
Ja igen, és ha nem látja a TV a fájlt, akkor tegyél fel egy normálisabb fájlkezelőt. Ez pl megy AndroidTV-n is: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop
-
HUNited
őstag
No közben ki is próbáltam. Elindul megy, de egyrészt a menü nem képes fekvő módban menni, másrészt a távirányítóval nem tudod vezérelni (nekem van egy bill egér kombóm, azzal tudtam kipróbálni).
Csatolok képet, és az APK fájlt (ez garantáltan vírusmentes, a lenti módszerrel mentettem le a telefonomról)
(L:/dl/upc/2017-05/75861_2017-05-12_11_46_49.jpg)[kép](/L)
Fájl: [APK fájl]
Szólj ha lementetted, nem szeretném a saját dropboxomban tárolgatni.
-
HUNited
őstag
Szia. Megnéztem, és az app nem kompatibilis a TV-vel. Ettől még lehet hogy fel lehet rá telepíteni, csak nem a Google Play áruházból.
Tehát vagy valahonnan letöltöd a MyTV apk fájlját, és feltelepíted a tv-dre fájlkezelőn keresztül, vagy (és ez picit bonyolultabb, de sok előnye van) letöltöd a MyPhoneExplorer (www.fjsoft.at) nevű progit a PC-dre, összepárosítod a TV-ddel meg a telefonoddal is, a telefonodról a progi segítségével lemented az APK fájlt (így biztosan vírus és kémprogram mentes lesz), és feltelepíted vele a TV-re.
Ez bonyolultnak tűnik, de a szoftver magyarul beszél, és amúgy is szerintem must have, androidos készülékek mellé. (a telefonodat kábelen is rá tudod kötni, a TV-t érdemesebb wifin - ideális esetben tudod a TV IP címét és azon keresztül)
Persze a veszélyesebb és egyszerűbb ha letöltöd a netről az APK fájlt, pl innen: https://apkpure.com/mytv-telenor/com.mytv.telenor (a link vírus és kártevő mentességéért semmilyen felelősséget nem vállalok, és határozottan az elsőre talán komplikáltabb, de biztonságos megoldást választanám)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest