Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
Burt01
üzenetére
Az okos funkcióit most nemigen használom, ebben nem nagyon van tapasztalatom. Néha van egy-két hülyeség, de nekem eddig nagyon bevált. Pl. egyik ilyen néha, hogy bekapcsolás után nem tudom átvenni simán a számsorral másik csatornára, hanem előtte a fel - le gombbal csatornát váltok és utána engedi rendesen is számsorral beütni. Mondjuk néha csinálja csak, de kibírom

-
Skyfish
tag
válasz
Burt01
üzenetére
Ha a kép ok,akkor én nagyon megbocsájtó tudok lenni.Youtube-on kívül nem használom a tv egyéb funkcióit.Médiát egy Dune-ről küldöm rá...Ennek a készüléknek a nagyobb változatát néztem ki magamnak ezért kérdeztem a képminőséget.Természetesen a fagyások nálam sem férnének bele.Cseréltesd ki,remélem a következőben már nem kell csalódnod.
-
lorinser
senior tag
válasz
Burt01
üzenetére
Szia!
Ha még nem tetted, egy SW frissítést csinálj még. Nálami is ez oldotta meg a felvételt (bár a típus nem ugyan az mint nálad).
A többi érdekes. Újra hangolásnál teljes keresést kell beállítani és a régió ne Magarország legyen (gondolom DIGI a szolgáltatód).
3D-re sima 2D-s adásnál sem lehet átváltani?
A távirányítót próbáld meg újra párosítani a TV-hez (az első bekapcsolásnál ez megtörtént?). -
törölt tag
válasz
Burt01
üzenetére
Az a baj, hogy a szerviz se tudna vele mit kezdeni, és az itteni tapasztalatok szerint még jobb, ha nem is nyúlnak hozzá. Ezért a legjobb megoldás a pénz vissza, vagyis elállás a vételtől. Nem is nagyon van helyette, amire azt lehetne mondani, hogy tuti bevált darab, még a magasabb kategóriásra is van elég panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung kuponkunyeráló
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest