- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
BenceShearer #18313 üzenetére
Sony,pana? Sehol nem jegyzik ezeket,de én nem láttam,hogy képre jobbak lennének mint a philips,sőt mindegyik rosszabb.
Ezt inkább tv adásnál lehet látni,úgy meg nehéz választani,hogy mindenhol a 4k megy ,az nem baj,hogy nincs sehol még.
Philipel felhősödés lehet a gond+szoftvergondok,talán még a lejátszás de a tv-k mediaplayerét amúgy is szídják. -
Totta92
tag
válasz
Mikor Én vettem a tv-t pár hete akkor meg Philips promóterekkel volt tele MediaMarkt és a Samsungra mondták hogy szar.
Igazából úgy indultam a boltba hogy Samsungot vagy Philipset veszek, a 2 tv egymás mellett volt pár ezer forint különbséggel. És az ambilight tetszett meg ami miatt ezt választottam, és tervezek Philips Hue égőket ahhoz meg jól passzol majd.
Ott szidta a csóka a Samsungot, hogy milyen fakó a képe meg szar a panel benne stb. Nekem az is nagyon bejött jóhogy szar a képe ha szarul van beállítva... Így mondtam Neki, hogy át gondolom és lelépett onnan.
Utálom, ha beleszólnak főleg, ha félre akarnak vezetni. Inkább majd magam eldöntöm ilyen promoterektől nem kell a szakértelem. (Nekem)
-
Toth_Jani
őstag
válasz
De ha átlépsz a LG tv fórumára akkor ott azt mondják az LG a legjobb.
Nekem előtte LG volt, filmezésre, letöltött SD anyaghoz, messzi jobb volt és szebb képet adott, HD anyagok között viszont nincs különbség.
Egy rossz minőségű SD TV adóval viszont egy korszerű TV sem tud mit kezdeni, azok a képcsöveseken mutatnak jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest